Gouden frequentieregelaar, HMI dat RFID tags leest en nog meer nieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
 | afmelden
Hiflex
Nieuwsbrief 57
Editie juli 2021
 
 
Beste lezer,
In deze nieuwsbrief zijn weer interessante onderwerpen te lezen. De artikelen zijn kort en bondig dus lezen makkelijk en snel. Lees onder meer over:


Veel leesplezier.
Nieuwe Service Engineer
Wij vinden het uiterst belangrijk om goede service te verlenen en ondersteuning te geven naast het leveren van producten en diensten. Dat is de reden dat wij ons serviceteam hebben versterkt. Maak kennis met onze nieuwe Service Engineer.
Lees verder
Gouden Invertek regelaar
Hiflex heeft de twee miljoenste Invertek Optidrive frequentieregelaar ooit in ontvangst genomen. Lees verder over deze bijzondere eenmalige ‘gouden frequentieregelaar’.
Lees verder
2de prijs SCADA competitie
Chiron-tec uit Rosmalen heeft de 2de prijs gewonnen in de Reliance 4 SCADA Success Story competitie. Leer meer over dit winnende project.
Lees verder
Exor HMI leest RFID tags
De JSmart707NFC is ontwikkeld op basis van het JSmart707 bedienpaneel en heeft NCF mogelijkheden waardoor RFID tags herkend worden. Lees alles over dit nieuwe bedienpaneel, de mogelijkheden en inzetbaarheid.
Lees verder
Elektromotor remmen? Gebruik een remweerstand.
Wij hebben ons assortiment remweerstanden vergroot. Heb je een elektrische aandrijving en moet je gaan remmen? Lees dan zeker verder.
Lees verder
Heropening trainingcentrum
Vanaf september starten de fysieke trainingen en workshops weer in ons trainingscentrum. We beginnen voorlopig met groepen van maximaal 3 deelnemers. Het aantal plaatsen is dus beperkt, schrijf je snel in.
Lees verder
Levering uit voorraad
Producten worden standard uit voorraad geleverd
   
ruime ervaring
Onze medewerkers hebben 15 tot 35 jaar ervaring
in de aandrijf-
en besturingstechniek.
 
24 uurs servicedienst
Onze servicedienst is na werktijd bereikbaar via: 0180-442340
   
trainingen
Wij bieden een ruime keuze aan trainingen
Contact informatie
 
Wolweverstraat 22 , Ridderkerk
 
0180 - 46 60 04 Algemeen nummer
0180 - 44 23 40 Service nummer
 
info@hiflex.nl
 
https://hiflex.nl
E-mail opties