*
Aanmeldformulier 

Clinic: Diversiteit & inclusie

We leven in een steeds internationalere wereld. De internationale handel van bedrijven neemt toe en steeds meer buitenlandse werknemers versterken onze arbeidsmarkt in de Brainportregio. Denk hierbij aan kenniswerkers in het werkveld, zoals op de High Tech Campus, TU/e, maar ook aan vluchtelingenstromen, onder andere uit Syrië en Oekraïne. Om samenwerking in een multiculturele samenleving te bevorderen, is het essentieel om door verschillen heen te (leren) kijken en te zien wat ons bindt.

Wat betekent dit voor jongeren in onze regio en voor ons onderwijs? Lees meer

Na afloop van de lezing bieden we als vanouds weer de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de Borrel met Internationale Noot!

Donderdag 2 juni 2022
Locatie: Summa College, Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
Ontvangst: vanaf 15.30 uur
Aanvangstijd Clinic: 16.00 uur
Aanvangstijd Borrel met Internationale Noot: rond 17.00 uur

Vragen? 
internationaliseringonderwijs@brainportdevelopment.nl

 

 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
NB. ”Tijdens dit evenement worden er enkele foto’s gemaakt omdat dit noodzakelijk is voor ons belang om vast te leggen dat deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden, en hoeveel mensen daarbij ongeveer aanwezig waren. U zult hierbij niet duidelijk in beeld gebracht worden. Deze beelden kunnen gebruikt worden in communicatie-uitingen zoals de nieuwsbrief onderwijs/nieuwsartikel website en/of social media.”
Follow us
Twitter   Facebook   Linkedin   Instagram   Instagram
Brainport Development
Achtseweg Zuid 159H
5651 GW Eindhoven
The Netherlands

Privacy policy - Unsubscribe