Aanmelding training Gezond Werken 2.0
Benut jóuw invloed voor een gezond werkend zorgteam!


Locatie | 
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Adres | 
Amersfoortsestraat 20, 3769 AS te Soesterberg

 *
(graag uw werk e-mail adres opgeven)
 *
 *
 *
 
 *
 *
 
Factuurgegevens
 *
 
 *
 
Kosten en annuleringsvoorwaarden

Kosten

De kosten voor de training bedragen €2495,- exclusief btw. Voor IZZ-leden is de prijs €1995,- excl. btw. Bent u lid van PGGM&Co, dan komt u in aanmerking voor een korting van 250 euro. Hiervoor dient u op moment van uw aanmelding een bewijs van lidmaatschap te sturen naar service@stichtingizz.nl. Deelname in het pensioenfonds Zorg en welzijn wordt niet beschouwd als lidmaatschap. Zie voor meer informatie: Lidmaatschap PGGM&Co. Na uw aanmelding sturen wij een factuur naar het hiervoor door u opgegeven e-mailadres. 

Annulering door de afnemer
  • U kunt binnen 14 dagen na aanmelding kosteloos annuleren. Annuleren van de training dient via e-mail te worden gemeld via service@stichtingizz.nl.
  • Bij verhindering van deelname na de aanmelding is vervanging door een andere deelnemer kosteloos mogelijk. U dient ons wel hierover te informeren per e-mail: service@stichtingizz.nl.
Annulering door IZZ
  • IZZ behoudt het recht voor om de training te annuleren, uit te stellen of in gewijzigde vorm of locatie aan te bieden. Redenen hiervoor kunnen zijn onvoldoende inschrijvingen, maatregelen vanuit de overheid i.v.m. Covid-19 of overmacht. Deelnemers worden hier uiterlijk 7 werkdagen voor aanvang van de training schriftelijk van op de hoogte gesteld. In geval van volledig annuleren vindt restitutie plaats van de door de deelnemer betaalde kosten.
  • IZZ behoudt zich het recht voor om het gecommuniceerde programma/trainers op onderdelen te wijzigen.
 *
Stichting IZZ
Prins Willem Alexanderlaan 719
7311 ST Apeldoorn
055 - 750 65 00
Facebook   Twitter   Linkedin
We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees in het privacy statement over welke gegevens we beschikken en waar we deze voor gebruiken.