Brainport Development
Connect to our communities
For the English version of this page, click here.

Blijf verbonden

In Brainport Eindhoven werken we op allerlei gebieden samen. Hieronder vind je de communities waar je je aan kunt verbinden. Via deze communities blijft je op de hoogte van wat er speelt, de laatste ontwikkelingen en word je uitgenodigd voor relevante bijeenkomsten. 

Wij blijven graag CONNECTED met jou! 

Scroll naar beneden om alle communities te bekijken of klik direct door naar:

  • Communities algemeen Brainport Eindhoven
  • Communities Ondernemen
  • Communities Innoveren
  • Communities Onderwijs & Arbeidsmarkt
Communities algemeen Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven Website LinkedIn Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Brainport Eindhoven. Van betaalbaar wonen en bereikbaarheid tot de nieuwste innovaties om maatschappelijke problemen mee op te lossen.
 
Brainport voor elkaar Website LinkedIn Nieuwsbrief
Brainport voor elkaar wil de krachten bundelen van Maatschappelijke organisaties, Overheden, Onderwijs én Bedrijven met als doel dat iedereen meedoet in onze samenleving, ongeacht afkomst of opleidingsniveau.

Nieuwsbrief voorkeuren 'Communities algemeen Brainport Eindhoven'

Onderstaand formulier laat je jouw nieuwsbriefvoorkeuren beheren voor bovenstaande communities. Meld je aan voor de voor jouw relevante communities. Indien er al een vinkje staat, ben je al geabboneerd.
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
Communities Ondernemen

Brainport Development Website LinkedIn
Het kanaal van Brainport Development op allerlei onderwerpen voor bedrijven. Volg hier alle ontwikkelingen in het high tech ecosysteem.
 
Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport Website LinkedIn
De stichting Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport biedt bedrijven in de hightech- en maakindustrie een unieke kans om zich beter te wapenen tegen cyber criminaliteit.

The Gate voor tech startups in Brainport Website LinkedIn Nieuwsbrief
The Gate is hét platform waar tech startups in de eerste fase van hun bestaan terecht kunnen om een vliegende start te maken; de check-in voor informatie en advies, zowel fysiek als digitaal.

Nieuwsbrief voorkeuren 'Communities Ondernemen'
Alleen The Gate heeft een nieuwsbrief waar je voor aan kunt melden via een externe pagina.
Communities voor Innoveren

Additive Manufacturing in Brainport Eindhoven Website LinkedIn Nieuwsbrief
De Additive Manufacturing Hub van Brainport Eindhoven biedt een unieke concentratie van leveranciers, expertise en technologieën op het gebied van additive manufacturing (ook wel 3d printen genoemd).

AI-hub Brainport Website LinkedIn Nieuwsbrief
De AI-hub Brainport bestaat uit en staat open voor alle bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en publieke organisaties in de provincie Brabant die zich richten op het ontwikkelen, versterken en verbinden van initiatieven met een focus op de ontwikkeling van AI en de toepassing ervan in vakgebieden als High-Tech Industry, Mobility en MedTech.

Battery Competence Cluster - NL Website LinkedIn Nieuwsbrief
Het Battery Competence Cluster – NL is hét programma waar bedrijven, kennisinstellingen en organisaties krachten bundelen om kennis en competenties op te bouwen op het gebied van batterijtechnologie.

Brainport Green & Smart Mobility Website LinkedIn Nieuwsbrief
De behoefte aan duurzame, emissievrije, slimme en veilige technologische mobiliteitsoplossingen is groot. Dit vereist niet alleen slimme technologische oplossingen, maar een transitie van een complete infrastructuur en industrie. Sluit je aan bij het ecosysteem van Brainport Green & Smart Mobility.

Energy in Brainport Website LinkedIn Nieuwsbrief
Bedrijven, kennisinstellingen en overheden in Brainport Eindhoven werken samen aan de energietransitie door te focussen op de onderwerpen: Netcongestie in Brainport, Batterijtechnologie en toepassingen, Waterstoftransitie, CO2-neutrale industrie en opschalen van bestaande energie-innovaties en producten.

MedTech Hub Brainport Website LinkedIn Nieuwsbrief
In Brainport Eindhoven werken we samen om technologische innovaties in te zetten om gezond te worden en te blijven door medische technologie.

Next Tech Food Factories Website LinkedIn Nieuwsbrief
In Next Tech Food Factories werken voedselverwerkende bedrijven, hightech leveranciers en machinebouwers samen aan het ontwikkelen, testen en implementatie van robotisering, kunstmatige intelligentie en andere slimme technologieën in voedselverwerking.

Dutch Systems Engineering Website LinkedIn
Bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen in Brainport Eindhoven bundelen hun krachten om de competenties eenduidig te definiëren en ervoor te zorgen dat Systems Engineering een continu onderdeel wordt van het leerproces van studenten en werknemers.
 
Nieuwsbrief voorkeuren 'Communities voor innoveren'
Onderstaand formulier laat je jouw nieuwsbriefvoorkeuren beheren voor bovenstaande communities. Meld je aan voor de voor jouw relevante communities. Indien er al een vinkje staat, ben je al geabboneerd.
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
Communities voor Onderwijs & Arbeidsmarkt

Onderwijs in Brainport Website LinkedIn Nieuwsbrief
In de Brainportregio doen we er alles aan om leerlingen en studenten, onze toekomstige pioniers, alle kansen te geven die ze verdienen. Vanuit Brainport Development ondersteunen wij de onderwijsprofessionals in de regio op de kernthema’s technologie en internationalisering. Daarnaast verbinden we Onderwijs en Bedrijfsleven.

Arbeidsmarkt in Brainport Website Nieuwsbrief
Het vinden en behouden van talent is een van de grootste uitdagingen van de Brainportregio in een krappe arbeidsmarkt. Daar komt bij dat door technologische ontwikkelingen functies en werkprocessen continu veranderen. Dat vraagt om een andere blik en aanpak.

Internationaal talent Website Nieuwsbrief
Het internationaal talent programma van Brainport helpt ondernemers opweg die willen gaan werken met internationale kenniswerkers. Van kennis op het gebied van werving, selectie en onboarding tot online zichtbaarheid in het buitenland.

Nieuwsbrief voorkeuren 'Communities voor Onderwijs & Arbeidsmarkt'
Onderstaand formulier laat je jouw nieuwsbriefvoorkeuren beheren voor bovenstaande communities. Meld je aan voor de voor jouw relevante communities. Indien er al een vinkje staat, ben je al geabboneerd.
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
Follow us
Twitter Facebook Linkedin Instagram Website
Brainport Development
Achtseweg Zuid 159H
5651 GW Eindhoven
The Netherlands

Privacy statement
Brainport Development