Lievingerveld in theorie en praktijk.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland Online versie

 
Sprekers: Rob Hendriks, Roelof Engbers, Ingrid Sloots en Douwe van der Laan
 
Klik hier om u aan te melden

Geachte heer, mevrouw,  

We nodigen u graag uit voor de Stadswerkbijeenkomst ‘Natuurinclusief bouwen’ op 19 april waarbij we te gast zijn bij DAAD Architecten te Beilen. Deze bijeenkomst wordt mede georganiseerd door onze Regio Noord.

De Beilense wijk Lievingerveld is een gebied voor én door bewoners. Samen hebben zij een buurtschap ontwikkeld waarbij ook natuurinclusief bouwen een belangrijk thema is geweest. Deze middag bekijken we de ontwikkelingen rondom het Lievingerveld vanuit verschillende theoretische aspecten als wel in de praktijk.

Programma
13.30 uur Inloop met koffie, thee & lekkers
14.00 uur Welkom en start
14.05 uur Presentatie Ingrid Sloots van Nest Natuur-inclusief

Samen met Vogelbescherming Nederland en ontwikkelaar Synchroon werkte Ingrid aan een praktische gids die ontwikkelaars en architecten bij de hand neemt met praktische stappenplannen, checklists en tips om het duurzame thema natuurinclusief concreet toe te passen. In vogelvlucht laat ze je zien wat jij morgen al kunt doen.

14.30 uur Rob Hendriks van DAAD architecten

Rob Hendriks, vertelt over de ruimtelijke kwaliteit van het Lievingerveld en geeft een aantal voorbeelden van natuurinclusief bouwen (o.a. de Eco Kathedraal van Louis Le Roy). Rob zal ons vergezellen met de rondleiding buiten.

15.00 uur Korte pauze
15.15 uur Roelof Engbers en Douwe van der Laan van gemeente Midden Drenthe

Roelof Engbers (gebiedsregisseur) en Douwe van der Laan (dorpsbouwmeester) zijn vanuit de gemeente Midden-Drenthe vanaf het begin af aan betrokken geweest bij de ontwikkeling van Lievingerveld. Het is een avontuur dat ze samen met de bewoners zijn aangegaan. Een dat veel creativiteit en oplossend vermogen heeft gevraagd - en nog steeds vraagt.

15.45 uur Klaarmaken om naar buiten te gaan voor rondleiding Lievingerveld
16.45 uur Naar De Rooie Kater voor afsluitende borrel
17.30 uur Einde

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stadswerk-regio Noord. Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Meld u dan hier aan.


Met vriendelijke groet,
Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland

Louise Kok
Accountmanager
 
 
Volg ons via:

  
Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland
Postbus 416 / 6710 BK Ede - Galvanistraat 1 / 6716 AE Ede
Contact  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden