Meld je aan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hogeschool Rotterdam
afmelden
 |  online versie
 
Vooraankondiging
Webinar ‘Waardegedreven Zorg’
6 oktober 2022 van 15:00 - 17:30 uur
 
Het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg organiseert op donderdag 6 oktober 2022 van 15:00 - 17:30 uur een webinar. Het thema is Waardegedreven Zorg. We nemen geboortezorgprofessionals en geïnteresseerden graag mee in lopende zaken en diepen een aantal interessante projecten uit.

Aanmelden voor het webinar >
Programma
15:00 uur BUZZ-2: Bekostigen Uitkomsten Zorg Zwangere 
M. Klerkx, verloskundige en directeur Zorg Verloskunde IGO Annature Breda
15:45 uur EXPECT model voor vroege inschatting risico’s en individualisering van zorg
Dr. H.C.J. Scheepers, Gynaecoloog-perinatoloog
16:30 uur Perineumprotectie: de Brabant Bundel
Dr. A. Fransen, Gynaecoloog- fellow perinatologie, Maxima MC. Prof. Dr. C.J.M. Verhoeven, verloskundige en senior onderzoeker Verloskundige Wetenschap VUmc
17:30 uur Afsluiting
Praktische informatie
Donderdag 6 oktober
15:00 - 17:30
Online via Zoom
Deelname is gratis. Accreditatie wordt aangevraagd bij de KNOV, NAPA en de NVOG. Aanmelden kan tot 30 september via bovenstaande link.
Sinds 2013 kent Nederland Regionale Consortia die in de verschillende regio’s bijdragen aan kennisontwikkeling en aan de kwaliteit van de geboortezorg. De consortia werken landelijk nauw met elkaar samen en hebben zich verenigd in het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg (NRCG). De samenwerking binnen het NRCG is uniek in Nederland. Er wordt door de regionale consortia binnen het NRCG onafhankelijk, lijnoverstijgend, multidisciplinair en op een gelijkwaardige manier samengewerkt aan de gezamenlijke opdracht van alle regionale consortia: het ontwikkelen, dissemineren en implementeren van nieuwe kennis uit onderzoek. Het NRCG verbindt onderzoek met de praktijk en slaat een brug tussen alle partners en belanghebbenden in de geboortezorg op zowel lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Wil je meer weten over het NRCG? www.netwerkconsortia.nl. En meld je aan voor de nieuwsbrief op de homepage!


                       
Hogeschool Rotterdam
Kenniscentrum Zorginnovatie
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam
010 - 794 53 42
KenniscentrumZorginnovatie@hr.nl
Volg ons:
  
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: marliesbuurman@collegepz.nl
Deze nieuwsbrief is uiterst zorgvuldig samengesteld. Hogeschool Rotterdam gaat vertrouwelijk om met alle persoonlijke informatie. © 2022 Hogeschool Rotterdam.