HZ University of Applied Sciences
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
HZ University of Applied Sciences Webversie
Luchlezing: Op de rug van Bigi Kayman
9 november 2022
12.15 - 13.00
HZ Café, Vlissingen

Op woensdag 9 november om 12.15 uur verzorgt auteur Henna Goudzand Nahar een SDG Lunchlezing over het belang van diversiteit in jeugdliteratuur en hoe dat bijdraagt aan een inclusieve samenleving. Haar kinderboek ‘Op de rug van Bigi Kayman' is het eerste boek over slavernij voor kinderen onder de tien jaar en werd in 2022 bekroond met een Zilveren Penseel.

Samen in gesprek
Een belangrijk onderdeel van deze HZ Lunchlezing is het gesprek tussen de auteur en het publiek na afloop. Nahar daagt het publiek uit om te reflecteren op de eigen lespraktijk en persoonlijke ervaringen. De lunchlezing staat in het teken van ontmoeten en het toegankelijk maken van deze onderwerpen. 


Meer informatie over de activiteit vind je hier >

 

Je kunt het formulier niet langer invullen. Het aantal aanmelders is bereikt of de inschrijfdatum voor het evenement is verstreken.
f t in i yt
HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, Vlissingen, Zeeland 4382NW, Nederland