Even voorstellen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
#1 - maart 2023 Online lezen
 
Nieuwsbrief  
Schrijf je in!
In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt willen we zoveel mogelijk kinderen op een leuke en speelse manier laten ervaren hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten. Van 6 tot en met 10 november maken we van gezond ontbijten weer een feestje! Samen zetten we ons in voor een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. Doen jullie ook mee?

Schrijf je school in of log in met bestaande gegevens via www.schoolontbijt.nl.
Wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuwe aan via wachtwoord vergeten. (en check het eerder gebruikte e-mailadres). 
Het Nationaal Schoolontbijt
Een leerzame ochtend met een lekker en gezond ontbijt met de hele school.  Het ontbijtpakket bestaat o.a. uit een pakket voor de klas met volkoren brood, bolletjes, halfvolle melk en yoghurt, kaas, pindakaas, appels en nog veel meer. Daarnaast  wordt het ontbijtpakket aangevuld met elk jaar nieuw ontwikkeld lesmateriaal zoals de ontbijtkrant voor bovenbouw en onderbouw vol met  leuke spelletjes. 
Lees meer
Even voorstellen: het team van Het Nationaal Schoolontbijt
De 21ste editie van Het Nationaal Schoolontbijt gaat in de tweede week van november weer van start. Benieuwd naar de gezichten achter de schermen? Deze toppers hebben het vorig jaar weer waar weten te maken en gaan er dit jaar weer een feest van maken. Heb je een vraag over Het Nationaal Schoolontbijt of over de organisatie, ze staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 
Vraag voor het team
Aantal leerlingen aanpassen kan tot 14 september
Weet je het aantal leerlingen nog niet voor volgend jaar? Wees gerust het definitieve aantal kan je nog tot 14 september doorgegeven. Door een bestelling te doen ben je gegarandeerd dat jullie school mee kan doen met Het Nationaal Schoolontbijt 2023. Je kan aantallen, adresgegevens, factuurgegevens e.d. doorgeven via je account. 
Naar je account
Volg ons
t f
Contact
E-mail opties