HZ University of Applied Sciences
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
HZ University of Applied Sciences
Webversie

GEANNULEERD: SDG Purpose College: Sterk uit armoede

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we moeten besluiten het SDG Event op 11 november te annuleren.

Een op de twaalf kinderen groeit op in armoede. De harde realiteit. Een realiteit die vele gevolgen kent. Armoede heeft invloed op de geestelijke gesteldheid van kinderen, de gezondheid en de ontwikkeling. Hun sociale leven en ook de aandacht die zij krijgen binnen een gezin. Het is een onderwerp waar veel professionals mee te maken krijgen in hun werk. Maar hoe signaleer je armoede? Wat kun je doen?


Tijdens dit SDG Purpose College op donderdag 11 november deelt ervaringsdeskundige Martin Pragt zijn eigen ervaringen met opgroeien in armoede en zijn visie op armoedebestrijding. Hoe heeft armoede hem sterk gemaakt? En wat kan de rol van hulpverlening, onderwijs, overheid en de omgeving zijn?

Lees er meer over op onze website.


Programma
16:00 – 16:15 Inloop
16:15 – 17:15 College Martin Pragt
17:15 – 17:45 Dialoogtafels
17:45 – 19:00 Netwerkborrel


Omdat dit een event is waarbij ook externen aanwezig zijn, zijn we verplicht – volgens de richtlijnen van RIVM – om te werken met testen voor toegang. Hiervoor vragen we je een testbewijs van maximaal 24 uur oud, een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud of vaccinatiebewijs te tonen in vorm van een qr-code in de CoronaCheck-app. Mocht je hier vragen over hebben mail dan naar sdgevents@hz.nl

f t in i yt
HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, Vlissingen, Zeeland 4382NW, Nederland