Werken voor Nederland
Meld je aan voor het Juridisch Kennis & Netwerk Event op 27 september in Hoogkerk
27 september 2022 | 17:00 - 21:00 uur
Heb jij een juridische achtergrond en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als jurist bij de Rijksoverheid in Noord-Nederland? Kom dan naar het Juridisch Kennis & Netwerk Event op 27 september in Hoogkerk.

Ontmoet andere juristen, maak kennis met de verschillende rijksorganisaties door mee te doen aan workshops en praat mee over actuele thema's als privacy, AVG en een transparante overheid.

Locatie:
Hotel van der Valk, Hoogkerk
 
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl

Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

De Rijksoverheid hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam en zorgvuldig om met je gegevens. De door jou verstrekte gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en zullen uitsluitend worden gebruikt om je te informeren over het Juridisch Kennis & Netwerk Event. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het insturen van dit formulier ga je er mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door de Rijksoverheid om je te informeren over voor jou interessante evenementen en dat jouw gegevens mogelijkerwijs door meer onderdelen van de Rijksoverheid voor deze doelen worden gebruikt.

Voor meer informatie over privacy en jouw rechten verwijzen wij je naar de privacyverklaring.
 *