Keuze tussen toetsuitgeverij | Diverse werkvormen bij technisch lezen | Controle op de aanvragen aanvullende bekostiging | Vragenlijst over onderwijs aan Oekraïense leerlingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lowan
Online lezen
 
Afmelden
 
 
Diverse werkvormen bij technisch lezen
 
 
Uitgeverij Kluitman Educatief heeft een technisch leesmethode ontwikkeld; Actief Leren lezen. Onlangs hebben zij ook een boekje uitgebracht waarin een aantal werkvormen bij elkaar zijn gezet waarmee kinderen samen kunnen oefenen met technisch lezen.
Bekijk de downloads
 
 
 
Controle op de aanvragen aanvullende bekostiging
 
In opdracht van de Directie Primair Onderwijs van het Ministerie OCW gaat de Inspectie van het Onderwijs (directie Rekenschap en Juridische Zaken) in 2023 een controle uitvoeren naar de rechtmatige verkrijging van de aanvullende bekostiging voor leerlingen bij scholen in het primair onderwijs.
Lees meer
 
 
 
Vragenlijst over onderwijs aan Oekraïense leerlingen
 
 
Als gevolg van de oorlog in Oekraïne kwam in 2022 een groot aantal Oekraïense minderjarigen naar Nederland. Om schoolbesturen te faciliteren om snel hun onderwijsaanbod aan (Oekraïense) nieuwkomers te kunnen uitbreiden, is de Wet Tijdelijke Onderwijsvoorzieningen als gevolg van de massale toestroom van ontheemden (hierna: Wet TOV) in werking getreden. Doel van het onderzoek is om de Wet TOV te evalueren en om het onderwijs aan Oekraïense nieuwkomers te monitoren.
Naar vragenlijst
 
 
'Een boek voor jou' in zes verschillende talen
 
Vanaf nu is de handelseditie van ‘Een boek voor jou’ te bestellen. De bundel verhalen, gedichten en illustraties voor vluchtelingenkinderen zal verschijnen in het Arabisch, Farsi, Turks, Koerdisch (Kurmançi), Tigrinya, Somalisch en Nederlands. De verschijningsdatum is 14 november 2023.
Bestellen
 
 
 
 
Snel in contact
Contactgegevens
Primair onderwijs
Helpdesk LOWAN-PO
 
030 232 48 48
helpdesk@lowanpo.nl
Linkedin   Youtube
Online lezen
 
Afmelden
Pas je persoonlijke voorkeuren aan