Werken voor Nederland
Meld je aan voor het Tech Event Rijk Noord op 29 september in Hoogkerk
29 september 2022 | 17:00 - 21:30 uur
Ben jij starter of professional in de IT techniek? Nieuwsgierig naar de laatste IT innovaties binnen de Rijksoverheid in Noord-Nederland? Kom dan naar het Tech Event op 29 september in Hotel van der Valk in Hoogkerk. Neem deel aan de workshops waarbij 9 noordelijke rijksdiensten hun meest innovatieve IT toepassingen presenteren. Onderwerpen als software ontwikkeling, infra, robotisering (RPA) en security komen uitgebreid aan bod. Ga na afloop met andere IT specialisten in gesprek tijdens de netwerkborrel.

Dagvoorzitter en keynote speaker: Vincent Everts
Vincent Everts is een vooraanstaand trendwatcher op het gebied van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Tijdens zijn presentatie zal hij de digitale transformatie bespreken en de gevolgen voor de overheid. Hierbij zal hij ingaan op IOT, big data, AI, cloud, cyber security en de gevolgen voor de verschillende sectoren.


Entree is gratis. Diner is inbegrepen.


Locatie:
Hotel van der Valk, Hoogkerk
 
 *
 *
 *
 *

Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

De Rijksoverheid hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam en zorgvuldig om met je gegevens. De door jou verstrekte gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en zullen uitsluitend worden gebruikt om je te informeren over het Tech event Rijk Noord. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het insturen van dit formulier ga je er mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door de Rijksoverheid om je te informeren over voor jou interessante evenementen en dat jouw gegevens mogelijkerwijs door meer onderdelen van de Rijksoverheid voor deze doelen worden gebruikt.

Voor meer informatie over privacy en jouw rechten verwijzen wij je naar de privacyverklaring.
 *