Mantelzorgnieuws van 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Ontdek het laatste mantelzorgnieuws! Lees online
  |  Afmelden
Indebuurt033
Voor mantelzorgers
nieuwsbrief  - oktober 2022 
Niet vergeten!
 
Dag van de mantelzorg
 
Klik hier om aan te melden »
Link werkt niet via de telefoon, wel via IPad of laptop
Mantelzorg informatie
Hulpmiddelen behouden. 
 
Als je naaste verhuist naar een Wlz-zorginstelling, dan is het fijn als hulpmiddelen zoals tilliften en douchezitjes in huis blijven, zodat je naaste kan komen logeren. Minister Conny Helder wil dat mogelijk maken. Voor meer informatie klik op; lees meer.

Lees meer »
Online hulp voor ouders
 
Als ouder van een kind met een beperking hoef je het niet alleen te doen. Bij Sophi kun je je vragen stellen, verhalen lezen en ervaringen delen. Zodat je even op adem kunt komen. Klik op 'lees meer' voor meer informatie. 
Lees meer »
AGENDA
 
Aanmelden stuur een mail naar mantelzorgers@indebuurt033.nl
Aanmelden, stuur een mail naar Lidy.elbertse@silverein.nl
Brigit.vandereijnden@silverein.nl
Algemeen
 
Thema kind-van Dag 2022 - Levend verlies
 

Het thema van de Kind-van Dag 2022 is bekend! Dit jaar is er gekozen voor het thema: levend verlies. In de Facebookgroepen van MIND Naasten Centraal kreeg dit thema ook de meeste stemmen. 

Opgroeien in een gezin met een psychisch kwetsbare ouder kan levend verlies veroorzaken, en zo een rouwproces teweegbrengen. Rouw, rauw met au… verlies dat niet te pakken is, ongrijpbaar. De ander is er nog wel, maar ook weer niet. Op de Kind-van Dag 2022 zullen Noëlle Loomans-Kuijpers en Astrid van den Boomen-Meeuws een lezing geven over levend verlies. Beiden zijn werkzaam in hun praktijk Amiant in Asten. Beiden zijn KOPP-kinderen. Vanuit hun specialisme Rouw & Verlies begeleiden ze mensen die een (complexe) rouw- en verlieservaring hebben. Ze geven individuele therapie en leiden daarnaast ook professionals op om hun meer kennis en inzicht te geven, waarmee ze kunnen omgaan met rouw in hun praktijk of op de werkvloer.

MIND Naasten Centraal hoopt iedereen weer te zien op 5 november in Amersfoort!


Lees meer »
 
 
Indebuurt033
T: 033 - 204 86 77 
E: communicatie@indebuurt033.nl
Volg ons
Twitter   Facebook   Linkedin