Nationale DorpenTop 2024 in Zeeland
De Nationale DorpenTop is hét evenement over de kracht van de regio waar RegioBank de enorme potentie van kleine kernen en dorpen laat zien en tegelijkertijd aandacht vraagt voor de leefbaarheid. Samen met lokale ondernemers, financieel adviseurs, bestuurders, actieve vrijwilligers of experts op het gebied van leefbaarheid in de regio gaan we deze dag in gesprek. Aan het einde van de dag hebben we voldoende inzichten die we vervolgens door vertalen naar concrete handvatten voor alle actieve partijen in de regio.

Meld je nu kosteloos aan:
 *
 *
naam@bedrijf.nl

Na het plenaire deel, gaan we uiteen in 10 gesprekstafels om ideeën op te halen voor de toekomstagenda van de regio. U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, we doen ons best u bij het thema van uw voorkeur te plaatsen.  Meer informatie over het programma (opent in nieuw venster).

 *
 *
 *
Van 11u - 12u is er een (optioneel) voorprogramma waarin u kunt deelnemen aan een stadswandeling door Veere of een rondleiding in de Grote Kerk inclusief beklimming van de toren. Graag horen we of u hier aan deel neemt. 
 *

Weten hoe RegioBank met je gegevens omgaat? Dat lees je hier.
Zo was het vorig jaar (2023)
 
RegioBank, Postbus 918, 3500 AX Utrecht.