Tot dan!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Uitnodiging 8 april Raadzaal 
Tussen 17:00 en 18:00 
26 maart 2024
 
 

Beste evenementenorganisator,
 
Namens burgemeester Jan Hamming en wethouder Wessel Breunesse willen wij je van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de presentatie van het onderzoek in het kader van de bestuursopdracht ‘Mogelijk maken van evenementen’. We willen het makkelijker maken voor mensen die evenementen organiseren door obstakels weg te nemen. Er is een extern bureau (Event Safety Institute/ESI) ingehuurd om te praten met evenementenorganisatoren, veiligheidspartners en interne betrokkenen om te kijken wat er momenteel misgaat en hoe dat opgelost kan worden.
 
Dit onderzoek richt zich specifiek op kleine en middelgrote (gesubsidieerde) evenementen. Onlangs hebben wij het rapport met bevindingen en concrete aanbevelingen ontvangen. Op basis van intern advies over de haalbaarheid en de benodigde stappen om de aanbevelingen in de praktijk te brengen, zal het college na deze bijeenkomst, in het tweede kwartaal van 2024, besluiten over de implementatie.
 
Op 8 april ontvangen wij jullie graag om de uitkomsten van de bestuursopdracht en het vervolgproces gezamenlijk te bespreken.
 
16:30 – 17:00 Inloop in de Espressobar in het Stadhuis op de 2e verdieping. Te bereiken via de oranje trap vanuit de publiekshal.
17:00 - 18:00 In de Raadzaal de presentatie van ESI en ruimte om vragen te stellen.
 
Wij verzoeken je vriendelijk om ons te laten weten of je aanwezig kunt zijn via n.aschermann@zaanstad.nl. Als je je komst al hebt bevestigd naar aanleiding van de nieuwsbrief, is je aanwezigheid bij ons reeds bekend.
 
Met vriendelijke groet,
Team Evenementen

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Laat het ons weten via cultuur@zaanstad.nl

Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.
 
Zaanstad