afmelden
       bekijk online
Buurtsportcoach
Sportzomer
Buurtsportcoach
Amersfoort
 
 
 
Sportzomer
We mogen weer! Elke zomervakantie zetten wij een leuk Sportzomer programma neer voor al onze doelgroepen. Fietsen, voetbal, dansen, midgetgolf en nog veel meer!  Deze nieuwsbrief staat volledig in het teken van de Sportzomer, per doelgroep staat het volledige overzicht wat jij deze zomer met ons kan gaan doen!
Kinderen (6 t/m 12 jaar)
Jongeren activiteiten (12 t/m 23)
Volwassenen (vanaf 23 jaar)
Senioren (vanaf 50 jaar)
Kinderen: Wijksportdagen
Net zoals vorige zomer organiseren we weer wijksportdagen.
De wijksportdagen zijn een vast onderdeel van onze Sportzomer.
Als je meedoet aan een wijksportdag krijg je ook een uitnodiging voor ‘Het grote Fietsspektakel’ op 26 augustus bij Wielervereniging Eemland, met pumptrack, pimp je eigen fiets, BMX en meer. Let op: Je moet je hiervoor wel apart aanmelden via de Zomerpretpas en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Naast de wijksportdagen worden er nog meer leuke evenementen georganiseerd én gaan sommige wekelijkse activiteiten van ons ook gewoon door. Bekijk snel het complete overzicht hieronder.
Lees meer
 
Jongeren: City of A
Speciaal voor jongeren in Amersfoort worden er deze zomer 2 gratis urban wijksportdagen georganiseerd. ’s Ochtends is er een middag programma voor kinderen, in de middag worden activiteiten georganiseerd voor jongeren.

In Zuid kun je meedoen met een 3X3 basketbal toernooi, BMX clinic, graffiti, straatvoetbal en kickboksen!

In Noord kun je meedoen aan de skatewedstrijden: inline, skateboard of stuntstep. Inschrijven is ter plekke op locatie. Naast de skatewedstrijden kan je meedoen met: BMX clinic, graffiti, 51m lange hindernisbaan, een boksbalmachine en zijn er gratis poffertjes!
Lees meer
Volwassenen: Samen actief
Ook tijdens de zomervakantie blijven we in beweging. Veel van onze Samen actief lessen gaan gewoon door tijdens vakantieperiode. Wil je wandelen, of lekker sporten, fitness of zwemmen?
 
Kom in de benen en doe gezellig mee! Iedereen die (nog) niet actief is, meer ritme in zijn dag wil of meer met anderen in contact wil komen is van harte welkom! Let goed op! Vanwege de zomervakantie staan de weeknummers aangegeven.
Lees meer
Senioren: Blijf fit

De sportzomer in 2021 is een feit. Niet alleen het EK voetbal en de Olympische spelen staan op het programma, maar voor de Amersfoortse senioren hebben wij tijdens de zomervakantie elke week een zomerse activiteit. De activiteiten starten vanuit het schitterend gelegen lunch café Out2enjoy, bij Bosbad Amersfoort. Uiteraard sluiten we de activiteit af met een gezamenlijk kopje koffie op het buitenterras.

12 juli  10.00 –12.00 uur  Clinic jeu des boules*
19 juli  14:00-16:00 uur  Wandeling & klootschieten
29 juli  10:00-12:00 uur Fietstocht
2 augustus  14:00-16:00 uur  Aqua les
12 augustus  10:00-12:00 uur  Nordic Walking
16 augustus  10:00-12:00 uur  Midgetgolftoernooi & jeu des boules
26 augustus 10:00 -12:00 uur  Yogales (in de buitenlucht) 
*Let op: deze activiteit is bij JBC Randenbroek, Parelhoenstraat 12
Lees meer
 
Passend sporten: Onbeperkt plezier
Een leuke sportieve middag voor kinderen met een beperking. Onbeperkt plezier vindt plaats op 26 augustus van 14:00 – 16:00 op sportpark Zielhorst. Wil je meer informatie of overleggen of deze activiteit geschikt is? Neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Sjamana Wijsmuller.
Contact
Agenda
Sportzomer
3, 10, 17,24, 31 juli • 7, 14 augustus
Voetbalclinics, kunstgrasveld Henry Dunantstraat
juli • augustus
Zomervoetbal VVZA en Amsvorde 25+
19 juli • 30 juli
2-daagse Opfris-zwem-cursus Amerena
juli • augustus
Zomerpretpas: activiteiten voor kinderen
juli • augustus
City of A: activiteiten voor Jongeren
Contact
Buurtsportcoach Amersfoort
Soesterweg 556
3812 BP Amersfoort
033- 422 5159
buurtsportcoach@sro.nl
Sro
Volg ons
Twitter Facebook
U ontvangt dit bericht op het volgende e-mailadres: raymondpeil@hotmail.com