Win 2 entreetickets voor Het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
1 februari 2024
Beleef je krokusvakantie in Noord-Brabant
Wil je er in de krokusvakantie even tussenuit, maar weet je nog niet waarheen? We delen de leukste uitstapjes en tips in Noord-Brabant met je! 
Krokusvakantie inspiratie
De krokusvakantie staat voor de deur. Ga je niet op wintersport, maar zoek je het vakantiegevoel liever wat dichter bij huis? Dan ben je in Noord-Brabant aan het juiste adres. Bezoek bruisende steden en prachtige natuurgebieden of ontdek het verrassende culturele aanbod.
Ontdek meer
 
8 hondvriendelijke accommodaties en losloopgebieden
Tijdens je vakantie in Noord-Brabant neem je je trouwe viervoeter gewoon mee. Wij hebben de 8 leukste natuurgebieden én accommodaties – waar je hond spontaan van begint te kwispelen – voor je op een rij gezet.
Meer informatie
Win tickets voor Het Noordbrabants Museum
De komende maanden logeert 'Gordina' in Het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch. 'Gordina' is een topstuk uit de Brabantse periode van Vincent van Gogh. Wil jij dit schilderij zelf bewonderen? Wij geven 3 x 2 entreetickets weg! Naast de permanente tentoonstelling 'Van Gogh in Brabant', is er uiteraard nog veel meer moois te zien.
Speel mee en win
 
Beekse Bergen Light Safari
Tot en met 25 februari kun je nog op Light Safari in Safaripark Beekse Bergen. Als de avond valt, schitteren 3000 lichtgevende dieren, planten en bloemen in 12 magische kleurzones. Een leuk uitstapje voor jong en oud!
Light Safari
Noord-Brabant beleven met kids
Ga je in het voorjaar niet ver weg op vakantie en blijf je liever wat dichter bij huis? Wat dacht je van een dagje achtbanen uitproberen in de Efteling óf op avontuur gaan in het sprookjesachtige Kasteel Heeswijk? In Noord-Brabant beleef je de leukste dagjes uit voor het hele gezin!
De leukste dagjes uit
 
Kloosterrondwandeling Heeswijk-Dinther
Al wandelend het Brabantse kloosterleven ontdekken? Deze kloosterrondwandeling van 10,4 km laat je de schitterende natuur rondom de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther verkennen. Leer meer over de rijke historie en proef het eeuwenoude Abdijbier. 
Kloosterrondwandeling
Website   www.visitbrabant.com
E-mail   info@visitbrabant.com
Facebook   Facebook
Instagram   Instagram
Pinterest   Pinterest
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com
 
Afmelden