Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 22 maart 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de mailing online
VisitBrabant
22 maart 2022
Vol trots terugkijken, maar vooral vooruit... In deze nieuwsbrief blikken we terug op de campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’. We hebben de belangrijkste momenten en resultaten op een rij gezet in een online Tijdlijn. Maar onze blik is vooral gericht op de toekomst, waarin we weer letterlijk de grens overgaan. Bijvoorbeeld met de nieuwe campagne en verdere marktbewerking die in de steigers staat, met de Belgian Travel Blog Awards en met handige meertalige tools voor ondernemers. Ook lanceerden we vier nieuwe 'Sagen & Legenden'-fietsroutes waarin spannende volksverhalen worden verteld. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.
 
In deze nieuwsbrief
  Hotel Brabant
  Sagen & Legenden fietsroutes
  Gratis (meertalige) routesticker
    Praktische informatie voor jouw gasten
 
  Tijdlijn 'Hier moet je zijn in Brabant'
  Van Gogh erfgoed
    Belgian Travel Blog awards
  (Visit)Brabant in de media
 
Hotel Brabant | Het inspiratie event voor de verblijfssector
Op dinsdagmiddag 12 april organiseert VisitBrabant ‘Hotel Brabant’ bij DOMUSDELA in Eindhoven, exclusief voor Brabantse verblijfs-accommodaties. Tijdens dit sfeervolle kennis- en netwerkevenement krijgen deelnemers praktische tips en tools om hun verblijfsaccommodatie gedurende de hele gastreis nog beter te presenteren voor een gastvrij verblijf.

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer dus snel een plek als je erbij wilt zijn!
Meer informatie en reserveren
Vier nieuwe 'Sagen & Legenden' fietsroutes geopend
In de Brabantse Kempen zijn vier nieuwe ‘Sagen en Legenden’-fietsroutes geopend. De belevingsroutes vertellen de spannende volksverhalen van ‘Kabouterkoning Kyrië’, ‘De Dansende Katten’, ‘De Witte Vos’ en ‘De Gloeiige’. Ze zijn ontwikkeld door de gemeenten Eersel, Reusel-De Mierden, Bladel en Bergeijk en de lokale toeristische marketingorganisaties in samenwerking met VisitBrabant Routebureau. "Bijna elke gemeente heeft haar eigen volksverhaal en thema’s en daar wordt nu op samengewerkt”, vertelt Fabio Tat, manager van VisitBrabant Routebureau. “Hierdoor kunnen we prachtige belevingsroutes ontwikkelen, die mensen uitnodigen om te genieten van de streek én die ondernemers veel bezoekers opleveren. Samen kunnen we deze routes breed onder de aandacht brengen.” Lees hier het persbericht.

De fietsroutes zijn als gratis brochure verkrijgbaar bij diverse ondernemers en toeristische informatiepunten langs de routes. Ze zijn ook online te bekijken via routesinbrabant.nl. De komende tijd lanceert VisitBrabant Routebureau nog meer Sagen & Legenden-routes in andere Brabantse regio’s. 
Bekijk de nieuwe fietsroutes
Handige diensten voor Brabantse ondernemers
Gratis (meertalige) routesticker

Profiteer ook van de toegenomen populariteit van buitenrecreatie. Deel onze routesticker en-boekenlegger met jouw gasten voor de mooiste fiets-, wandel-, vaar-, MTB- en ruiterroutes in Brabant. 
Bestel hier
 
Praktische informatie voor jouw gasten

Wij hebben praktische informatie voor jouw Nederlands-, Engels- en/of Duitstalige gasten over het openbaar vervoer, parkeren en bijvoorbeeld pinnen, voor je in één overzicht gezet.
Download hier
Online Tijdlijn 'Hier moet je zijn in Brabant'
Met onze blik gericht op de toekomst, waarbij we ons weer kunnen focussen op de bezoekers uit België en Duitsland, sluiten we een bijzondere periode af. Twee bewogen Corona jaren, met ook een behoorlijke impact op toerisme en daarmee op de vrijetijdssector in Brabant. Met de unieke campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ richtten we ons in de afgelopen twee jaar vooral op de Brabander en de Nederlander. De meest bijzondere momenten, acties, publicaties, uitingen en resultaten hebben we op een rij gezet in een online Tijdlijn. Een campagne waarin co-creatie centraal stond en waar we trots op zijn!

Inmiddels is het tijd voor de volgende stap: we gaan weer (letterlijk) de grens over met de nieuwe campagne en marktbewerking ‘Brabant. Dichterbij jou’. Partners liften weer volop mee in alle marketingactiviteiten én kunnen zelf actief meedoen. Hierover snel meer.
Ga naar de online Tijdlijn
Word mede-eigenaar van de Van Gogh monumenten
Van Gogh Brabant is al heel wat jaren aan de weg aan het timmeren om het erfgoed van Van Gogh in Brabant te beschermen en daar waar mogelijk te herontwikkelen. Je kunt mede-eigenaar worden van Van Gogh erfgoed en actief deelnemen en bijdragen aan de ontwikkelingen in Nuenen, Etten-Leur of Zundert. Dit kan onder andere door een certificaat te kopen. Certificaathouders krijgen jaarlijks een uitnodiging voor de Salon Van Gogh die dit jaar wordt gehouden op 30 maart. De Salon Van Gogh is hét jaarlijkse netwerkevenement van Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Van Gogh Nationaal Park en Van Gogh Sites Foundation. Wil je bijdragen aan de aantrekkelijkheid van onze regio en onderdeel worden van het netwerk van certificaathouders?
Lees hier verder
Belgian Travel Blog Awards
Voor het vierde jaar op rij een mooi podium voor Noord-Brabant tijdens de Belgian Travel Blog Awards, dit keer in Namen op 18 maart jl.. Interessante keynotes over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van influencermarketing, speeddatesessies met de top van de Belgische travel influencers en een feestelijke award uitreiking met afsluitende netwerkborrel. Dit jaar reikte VisitBrabant de award voor Best Staycation Story uit die gewonnen is door Tjoolaard
 
(Visit)Brabant in de media
NRC plaatste een mooi bericht over cultuur en erfgoed in Brabant waarin 's-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Heusden worden uitgelicht.
Thx.agency publiceerde 5 leuke tips over fietsen in Brabant: van street-art en verhalen tot 's werelds mooiste fietspad. Voor een heerlijk dagje uit zette Travel 360 een aantal tips op een rij over Brabantse kastelen.

Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant doorlopend (inter)nationaal op de kaart. 
Bekijk meer publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink. 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden