21 juli: 8 Coachcompetenties: online boeklancering - juli 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Open de mailing in je browser
 
21 juli online om 19.30 uur
8 coach competenties
Beginnende én gevorderde coaches die hun vak als een ontwikkelingsweg zien, vinden in De 8 coachcompetenties een schat aan inspiratie waarmee ze professioneel kunnen blijven groeien. Het is ook een must voor iedere coach die examen wil doen voor ICF-certificatie.
 
 
21  Jul
 

Online boeklancering om 19.30 uur

RINO amsterdam feliciteert Annemarie van der Meer en Marianne van der Pool met het verschijnen van hun tweede boek: 8 coach competenties.


Op 21 juli is het zover!
Boom uitgevers Amsterdam zal het eerste exemplaar online overhandigen aan de schrijvers van het boek.

 
 
21 juli
Feestelijk programma
  • Marloes van Beersum overhandigt namens Boom uitgevers Amsterdam het eerste boek aan de schrijvers;
  • Jetske van Heusden zal via een interview met Marianne van der Pool en Annemarie van der Meer meer te weten komen over de Why, de How en de What voor deze herziene uitgave;
  • Lies Ruiter is namens RINO amsterdam host van deze feestelijke avond;
  • Tijdens de online quiz kun jij de gelukkige winnaar zijn van het boek 8 coach competenties!
 
Online quiz Kahoot!
Tijdens de online boeklancering spelen we een quiz. Hierin kun je de gelukkige winnaar worden van één van de drie boeken die uitgedeeld worden aan drie winnaars. We adviseren om vanaf je mobiele telefoon mee te spelen. Het is handig om alvast de app te downloaden in de Play store of AppStore voordat je deelneemt aan de quiz.
 
Meld je nu aan voor deze online boeklancering!
21 juli
woensdagavond 21 juli 19.30 uur - 20.15 uur
Kom je ook? Deelname is gratis!
Meer info en aanmelden
 
 
 
 
Copyright © 2021 RINO amsterdam, All rights reserved. Je ontvangt deze e-mailing omdat je op de een of andere manier verbonden bent of bent geweest aan RINO amsterdam. In het kader van ons opleidingsaanbod dat bestaat uit nascholingscursussen, opleidingen, opleidingsroutes en de BIG-opleidingen tot Gezondheidszorg psycholoog, Psychotherapeut en Klinisch psycholoog.
RINO amsterdam
Leidseplein 5
1017 PR Amsterdam
(020) 625 08 03
info@rino.nl
www.rino.nl
Heb je geen interesse meer in onze mailings? Schrijf je uit