We gaan bijna open...                                     Bekijk de mailing online
VisitBrabant
27 mei 2021
De deuren gaan bijna open… Vanaf dat moment intensiveren we de consumentencampagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’, waar we je snel meer over vertellen. Maar tot die tijd zitten we natuurlijk niet stil om Brabant op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld met een campagne voor de zakelijke markt, culinaire fietsroutes en een nieuwe samenwerking met Duitse touroperator DERTOUR. Ook verschenen de nieuwe fietsroutekaarten, die je nu met extra korting kunt bestellen voor je gasten. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief. 
Neem contact met ons op
In deze nieuwsbrief
  Campagne zakelijk toerisme van start
  Nieuw: smakelijke culinaire fietsroutes
  Bestel fietskaarten met 25% korting
    Nieuwe e-training over duurzaam ondernemen
 
  Samenwerking met DERTOUR
  Sjees Magazine over fietsen en lifestyle
  (Visit)Brabant in de media
Campagne voor zakelijk toerisme van start
Deze week start VisitBrabant Convention Bureau een speciale campagne, waarin het Brabantse bedrijfsleven opgeroepen wordt weer zakelijke live (!) bijeenkomsten te gaan plannen. Live events zijn uiterst effectief om de menselijke verbinding met medewerkers en andere stakeholders te versterken. En waar beter dan je events in Brabant te organiseren! De campagne is primair online, ondersteund door offline uitingen in diverse Brabantse zakelijke media en via de kanalen van onze Brabantse partners. Deel en like je de berichten mee om zoveel mogelijk Brabantse ondernemers te bereiken? Zo zorgen we samen voor een vliegende start van de Brabantse zakelijke toeristische markt, zodra de maatregelen het toelaten.
Nieuwe fietsroutes langs de Brabantse culinaire hotspots
De culinaire troeven van de provincie Noord-Brabant staan hoog in het vaandel. Denk aan sterrenrestaurants, maar ook aan charmante familieboerderijen, hippe foodmarkets en duurzame ondernemers. Er is zo veel te ontdekken voor fijnproevers, dat VisitBrabant een aantal inspirerende foodroutes heeft uitgestippeld. Al fietsend worden gasten langs de lekkerste, duurzaamste én meest trendy foodspots van Brabant geleid. In totaal zijn er vijftien nieuwe foodroutes waarmee je al fietsend én wandelend de smaken van Brabant ontdekt. De foodroutes verzonden we als persbericht naar relevante Nederlandse, Belgische en Duitse media om Brabant culinair extra op de kaart te zetten. Deel de foodroutes met je gasten. 
Bekijk de toproutes
 
25% korting én gratis display bij Brabantse fietskaarten
Fietsen was al enorm populair en die populariteit wordt alleen maar groter. Presenteer daarom de nieuwe Brabantse fietskaarten met flair aan je gasten met het bijpassende kaartendisplay. Je ontvangt het display gratis bij je bestelling van Brabantse routekaarten (fiets-, wandel- en themaroutekaarten). Actie: bestel je fietskaarten vóór 15 juni 2021 en ontvang 25% extra korting bovenop de staffelkorting. Als wederverkoper profiteer je van een aantrekkelijke marge op de consumentenadviesprijs. 
Bestel kaarten en display
Nieuw: gratis e-learning Duurzaam Gastvrij Ondernemen
Om recreatieondernemers te helpen duurzaam te ondernemen én daarover te communiceren, ontwikkelde Een Gezond Leisureklimaat (powered by Midpoint Brabant) samen met VisitBrabant de e-learning Duurzaam Gastvrij Ondernemen. Deze korte online training informeert en inspireert ondernemers, gastheren en gastvrouwen, maar ook marketing- en communicatieprofessionals om duurzaam te handelen en hierover passend te communiceren en zo meer gasten te bereiken. Daar hebben zowel de ondernemer als het klimaat profijt van. Je kunt een gratis account aanmaken en direct deelnemen aan de training. 
Start de training
Samenwerking met DERTOUR
VisitBrabant Travel Trade is een samenwerking aangegaan met DERTOUR, één van de grootste touroperators in Duitsland voor individuele reizen. De reisspecialisten van DERTOUR én de consumenten worden via blogs, nieuwsbrieven, brochures, podcasts en website geïnformeerd en geïnspireerd voor een korte vakantie in Brabant.
Bekijk de brochure
Nieuw: Sjees Magazine #2
Sjees is hét magazine over fiets & lifestyle in Brabant. Laat je inspireren door de nieuwste editie! Met o.a. Leo Alkemade over zijn liefde voor Brabant en de fiets, designer Iris Slappendel over de laatste trends in wielerfashion, 10 Brabantse fietsiconen én een heerlijke winactie. Ook zijn er 5 extra varianten voor de steden: 's-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Helmond en Tilburg. Deel dit inspirerende online magazine met je medewerkers of collega's. Sjees Magazine is een uitgave van Ons Brabant Fietst: het vertrekpunt voor fietsstimulering in Brabant. Ons Brabant Fietst is onderdeel van VisitBrabant.
Lees Sjees Magazine
 
(Visit)Brabant in de media
Deze week verscheen in het AD het artikel Ontdek deze zomer het zuiden! Eigenzinnige steden in het groen. In zowel de Gazet van Antwerpen, Nieuwsblad als Het Belang van Limburg (met een gezamenlijk bereik van 3,2 miljoen lezers) verschenen twee publicatiesFiets-sporen naar Vincent van Gogh en Langs de route: eten en drinken. Dit n.a.v. de eerste mini groepspersreis ter promotie van Van Gogh, Routes en Goed eten in Brabant. En PlusOnline verstuurde een nieuwsbrief over het mooiste van Brabant en bereikte daarmee 400.000 lezers. Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant - ook nu - op de kaart.
Bekijk meer publicaties
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden