Toerismebranche wil deltaplan om sector te redden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de mailing online
VisitBrabant
8 november 2021
In deze nieuwsbrief
  Toerismebranche wil deltaplan
  Quiz: duurzaam ondernemen
  Brabant Drive Thru Magazine
  Ruiterroutenetwerk Hilvarenbeek geopend
 
  Handige diensten voor ondernemers
  (Visit)Brabant in de media
  Sjees Magazine #3
  Voedselbeleving in de spotlight
Toerismebranche wil deltaplan om sector te redden
Wil de toeristische sector in Nederland een toekomst hebben, dan moet Den Haag in actie komen en inzetten op een Nationaal Toerisme-transitieplan. Namens vijftien destinatiemarketingorganisaties (waaronder VisitBrabant) is op 26 oktober j.l. een voorstel hiertoe overhandigd aan de Tweede Kamer. Directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Herre Dijkema, licht namens de organisaties toe: ‘’Te lang is toerisme door de landelijke politiek verwaarloosd. Met ons voorstel willen we dit recht zetten en toerisme een volwaardige plek geven in het economisch beleid van het komende kabinet."
Lees het voorstel
 
Wat weet jij over duurzaam ondernemen? 
Het wordt warmer, droger en natter. De zomers heter, de grond droger en de buien harder. Ondernemers merken allemaal de gevolgen van de klimaatverandering. Wat doe jij aan duurzaamheid in je organisatie? Misschien wel meer dan je denkt! Test het met deze quiz.
Doe de Quiz!
Brabant Drive Thru Magazine
De Brabant Drive Thru was een uniek Coronaproof event, waarbij ruim 100 touroperators en reisprofessionals uit Nederland, België en Duitsland de provincie Brabant leerden kennen. Veel Brabantse highlights werden bezocht met als doel te laten zien én ervaren dat Brabant ontzettend veel te bieden heeft als ideale short-break bestemming. Dit magazine is een heel handig naslagwerk met alle routes uit de Brabant Drive Thru en het boekbare aanbod van alle bestemmingen. Behalve alle deelnemers ontvangen ook de 6000 lezers van de VisitBrabant TravelTrade-nieuwsbrief dit magazine.
Bekijk het magazine
 
Ruiterroutenetwerk Hilvarenbeek geopend
In Hilvarenbeek is op 19 oktober j.l. een groot nieuw ruiterroutenetwerk geopend. Een mooie stap dichterbij een Brabant-breed netwerk van knooppuntroutes die langs hippische ondernemers, maneges en horeca komen, waar ruiters en menners welkom zijn. Deze doelgroepen zijn zeer interessant vanwege hun hogere bestedingspatroon. Ook meerdaagse tochten zijn mogelijk, want het nieuwe netwerk sluit aan op de ruiterroutes in België. 
Lees meer
Handige diensten voor Brabantse ondernemers
Beeldmateriaal van Brabant         
 
 
Bestel wandelkaarten met korting
(Visit)Brabant in de media
Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant (inter)nationaal op de kaart:
Bekijk meer publicaties
Sjees Magazine #3
Sjees is hét magazine over fiets & lifestyle in Brabant. In de nieuwste editie o.a. de fijnste fietspaden om ook in de winter lekker te blijven fietsen en 7 tips om je weerstand winterproof te maken. Deel dit inspirerende online magazine met je medewerkers of collega's. Sjees Magazine is een uitgave van Ons Brabant Fietst, deze organisatie is onderdeel van VisitBrabant. En hun doelstelling is meer Brabanders op de fiets krijgen.
Lees het Sjees Magazine
 
Voedselbeleving in de spotlight
Om Noord-Brabant nog meer op de kaart te zetten als trotse foodregio organiseren VisitBrabant en ZLTO i.s.m. FoodUp Brabant! en Van Gogh Nationaal Park het trainingsprogramma ‘Jouw voedselbeleving in de spotlight’ voor de agrarische ondernemer met een publieksfunctie. Met een aansprekend voedselaanbod werken we samen om bijzondere en vernieuwende foodconcepten, de Brabantse eetcultuur en duurzaam streekgebonden producten onder de aandacht te brengen. Zelf ook aan de slag met het thema food? Volg dan onze vernieuwde, gratis online training over Goed eten in Brabant.
Ga naar de training
 
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden