Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 21 april 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de mailing online
VisitBrabant
21 april 2022
In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over twee splinternieuwe Sagen & Legenden- fietsroutes, het initiatief 'Brabant Bouwt Feest' en delen we handige diensten en mooie nieuwe publicaties met je. Ook blikken we terug op de evenementen 'Hotel Brabant | Het inspiratie event voor de verblijfssector' en 'Salon Van Gogh 2022'. Veel leesplezier!
Hotel Brabant | Het inspiratie event voor de verblijfssector
Meer dan 125 ondernemers kwamen dinsdag 12 april samen bij DOMUSDELA in Eindhoven tijdens Hotel Brabant | Het Inspiratie event voor de verblijfssector. Bekijk de aftermovie, het beeldverslag en ga zelf ook aan de slag met de Gast Inspiratie Service. Samen maken we Brabant!
Lees meer over Hotel Brabant
 
Ontmoeting cultuur en natuur bij Salon Van Gogh 2022 
De geboortedag van Vincent van Gogh is dit jaar gevierd met een inspirerend programma over cultuur en natuur op Landgoed Oud-Herlaer. Lucas de Man nam het publiek mee op een reis naar de toekomst waarin onze manier van leven verandert door de combinatie van kunst, natuur en technologie.
Lees over Salon Van Gogh 2022
Collectie 'Sagen & Legenden' fietsroutes groeit
Twee nieuwe ‘Sagen & Legenden’ fietsroutes in en rondom het Maasheggenlandschap brengen de volksverhalen ‘Dierenfabels’ en ‘Duvelsklökske van Sambeek’ uit de streek tot leven. De belevingsroutes zijn als gratis brochure verkrijgbaar bij toeristische informatiepunten en diverse ondernemers in de gemeente Land van Cuijk. 
Lees hier het persbericht
Handige diensten voor jou 
Gebruik gratis foto's van ons mooie Brabant

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Download foto's uit onze beeldselectie en gebruik ze direct in je communicatie-uitingen, bijvoorbeeld op je website, social media of brochure.  
Ga naar de beeldbank
 
Verbeter je gastvrijheid met online trainingen

Laat de gastheren en -vrouwen in je bedrijf de gratis (korte) online trainingen op ons Brabants Gastvrijheid Platform volgen en verbeter de gastvrijheid in jouw bedrijf. 
Naar de online trainingen
Brabant Bouwt Feest!
Brabant Bouwt Feest! is een initiatief van Stichting Front of House. Dit evenementencollectief zet zich - met steun van de provincie - in om Brabantse evenementen nog krachtiger op de (inter)nationale kaart te zetten en de heropening van de sector soepel te laten verlopen. Zo zijn onlangs onder andere een uitgebreide vacaturewebsite en campagne gelanceerd. Ook VisitBrabant steunt het Brabant Bouwt Feest- initiatief, onder andere met winacties voor gratis festivalkaarten naar keuze voor dit écht Brabantse zomer festivalseizoen. 
Meer weten of ook steunen
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Zo inspireren we lezers van Einfach Urlaub om in Brabant te komen genieten, met een mooie pagina over de Brabantse steden en goed eten. Ook verscheen een mooie publicatie in Welt am Sonntag, waarmee we lezers verleiden om naar Brabant te komen. 
Bekijk alle publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink. 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden