Lees de nieuwsbrief van VisitBrabant Partners                                   Bekijk de mailing online
VisitBrabant
11 mei 2021
Brabant staat te popelen. Samen bereiden we ons voor op het moment dat de deuren weer helemaal open gaan en de gasten met die typische Brabantse gastvrijheid ontvangen worden. Om te laten zien dat we niet kunnen wachten, maakten we een video die we graag met je delen. Verder vind je in deze nieuwsbrief een aantal tips om de puntjes op de 'i' te zetten voordat we weer opengaan. Word bijvoorbeeld Brabants Fietscafé, bestel de nieuwe fietsroutekaarten en de gratis brochure 'Welkom in Brabant'. Samen zetten we Brabant op de kaart. 
Neem contact met ons op
In deze nieuwsbrief
  Brabant staat te popelen
  Word Brabants Fietscafé
  Bestel gratis brochures
Vernieuwde fietsroutekaarten
 
  Boek eenvoudig tickets
  Ontwerp uitbreiding Vincentre
  (Visit)\Brabant in de media
Brabant staat te popelen. Popel je mee?

We kunnen niet wachten tot het moment dat alle deuren weer open mogen en we kunnen genieten van al het moois dat Brabant te bieden heeft. We staan te popelen! Deze video geeft een kijkje in de keuken van een aantal ondernemers die achter (deels) gesloten deuren de puntjes op de ‘i’ zetten om straks gasten weer met open armen te ontvangen!

Popel jij met ons mee?
Via deze link kun je het videobestand (in diverse formaten) downloaden. Je vindt er ook thumbnails voor alle videoformaten.
TIP: deel je de video via je social-kanalen? Dan zou het top zijn als je #hiermoetjezijninbrabant gebruikt zodat wij je bericht opvangen en weer verder kunnen verspreiden. Wij willen het gevoel van ‘samen’ graag versterken.

Bekijk de video
Word Brabants Fietscafé
In Brabant worden jaarlijks bijna 30 miljoen recreatieve fietstochten ondernomen en maar liefst 20% van alle fietsbestedingen in Nederland wordt uitgegeven tijdens een fietstocht in Brabant. Zorg dus dat je jouw locatie onderscheidt als plek waar fietsers straks extra welkom zijn: sluit je aan als Brabants Fietscafé. Brabant telt momenteel twintig Brabantse Fietscafés, waaronder Kasteel Heeswijk en Biesbosch MuseumEiland. Naar verwachting komen er dit jaar nog tientallen bij. Het label ‘Brabantse Fietscafés’ is een nieuw initiatief van VisitBrabant Routebureau.
Word ook fietscafé
 
Bestel gratis brochures
Een toerist oriënteert zich niet alleen op een verblijfsaccommodatie, maar juist ook op wat hij/zij wil zien of ervaren. Presenteer daarom doorlopend wat er in de omgeving van jouw locatie te doen is. En beperk je daarbij niet tot een stad, maar een hele omgeving. In het kader van de collectieve herstelcampagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ kun je als abonnee van de Gast Inspiratie Service gratis gedrukte exemplaren ontvangen (ook de verzendkosten zijn voor onze rekening). Dus bestel snel de brochure 'Welkom in Brabant' voor jouw gasten. OP=OP!
Bestel brochures
Vernieuwde fietsroutekaarten
De derde druk van de Brabantse fietsknooppuntenkaarten is gereed! We zijn extra trots op deze uitgave, want de fietskaarten kregen een compleet nieuwe huisstijl. De fietskaarten springen in het oog dankzij de illustraties op de voorkanten, die de vier Brabantse regio’s verbeelden. Natuurlijk zijn de kaartbeelden volledig up-to-date. Het routenetwerk wijzigt regelmatig en de nieuwe fietskaarten geven de meest actuele situatie (voorjaar 2021) weer.
Bestel nieuwe fietskaarten met korting voor je gasten
 
Boek eenvoudig tickets voor je gasten
Speciaal voor Brabantse uitstapjes en verblijfsaccommodaties heeft Ticketsplus in samenwerking met VisitBrabant het (gesloten) online platform BrabantTicket ontwikkeld. Binnen één overzichtelijk systeem kunnen uitstapjes hun tickets presenteren en kunnen accommodaties al het moois dat Brabant te bieden heeft aanbieden aan hun gasten. In de animatie lichten we het in 1 minuut toe. 
Meer info over BrabantTicket
Ontwerp uitbreiding museum Vincentre in Nuenen
Na de succesvolle presentatie van het schetsontwerp in juni 2020, presenteert museum Vincentre nu het definitieve ontwerp van de uitbreiding, inclusief de bijbehorende tuin. Het ontwerp is geïnspireerd op de tijd dat Van Gogh in Nuenen woonde en werkte. De bouwwerkzaamheden starten naar verwachting in 2021 en de opening zal begin 2023 plaatsvinden. Van Gogh is onmiskenbaar één van de belangrijkste Brabantse iconen voor toeristen van verder weg.
Bekijk het ontwerp
 
(Visit)Brabant in de media
Fietsen123.nl verstuurde een nieuwsbrief helemaal in het teken van RoutesinBrabant en bereikte daarmee 50.000 lezers. Het artikel 'Verken de Zuiderwaterlinie' stond in Far Out Outdoormagazine. En Brabant straalde in de Fietsspecial van Plus Magazine. Eindhoven werd getipt in de duurzame reisgids van Natuur & Milieu. En travelaroundwithme.com blogde over de mooiste wijngaarden in Brabant. Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant - ook nu - op de kaart.
Bekijk meer publicaties
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden