Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 14 juni 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
14 juni 2022
In deze nieuwsbrief
  'Brabant. Dichterbij jou' van start
  Aanmelden voor excursie 
Van Gogh NP
  Nieuwe belevingsroutes gelanceerd
  VisitBrabant trotse partner van
La Vuelta
 
  Nieuw online magazine 'Goed Eten in Brabant'
  Aanmelden voor workshops Kloosterlunches
  Win tickets voor de Brabantsedag
  (Visit)Brabant in de media
Campagne ‘Brabant. Dichterbij jou’ van start
Brabant is dichterbij dan je denkt. Letterlijk, net over de grens voor de Belg en de Duitser. Bovendien ligt in Brabant alles dichtbij elkaar: nergens anders combineer je zo gemakkelijk de highlights met de kleinere pareltjes. Heel divers dus! Combineer dat met het positieve gevoel dat Brabant je geeft en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijk weekendje weg, dichtbij huis. Met de nieuwe, meerjarige internationale campagne ‘Brabant. Dichterbij jou’ leggen we daar de nadruk op. En dat doen we per land net even op een andere manier. Nieuwsgierig? Klik op bovenstaande afbeelding en bekijk de korte animatie.
Lees meer over ‘Brabant. Dichterbij jou’
Gratis excursie Van Gogh Nationaal Park
Laatste kans: Meld je vóór 16 juni aan en ga mee met de gratis excursie van IVN Natuureducatie op 20 juni in Udenhout. Je maakt tijdens de excursie kennis met het unieke karakter van Van Gogh Nationaal Park en ontdekt hoe je als bedrijf kunt meedoen met dit initiatief. Er groeit iets moois!
Meld je aan
 
Nieuwe belevingsroutes ‘Vrijstaat Land van Ravenstein’
De ‘Vrijstaat Land van Ravenstein’ belevingsroutes met spelelement zijn onlangs gelanceerd. Ontdek welke culturele geschiedenis hier schuilgaat tijdens 10 prachtige fietsroutes rondom de huidige gemeenten Boekel, Maashorst en Oss. Belevingsroutes versterken het recreatieaanbod in de regio. Ze versterken het toeristisch profiel, leiden tot meer bestedingen en zorgen voor een vitale en aantrekkelijke leefomgeving. 
Bekijk de routes
VisitBrabant trotse partner van La Vuelta
Dat Brabant dé fietsregio bij uitstek is, weten wij al lang. Met een knooppuntensysteem dat tot de top van Europa behoort, dwars door het schitterende Brabantse landschap, is fietsen hier meer dan het volgen van bordjes alleen. Het is een beleving! Ook voor al je gasten. Op de pedalen ontdekken ze de verhalen van Brabant. Zoals het verhaal van de Nassaus in Breda, de velen Sagen en Legenden in onze regio of het verhaal van de Zuiderwaterlinie met vestingsteden in heel Brabant, van Ravenstein en Grave in het oosten tot 's-Hertogenbosch, Heusden en Willemstad in het westen van onze provincie. En met maar liefst twee etappes van La Vuelta in Brabant, schitteren de iconen en de vele parels die onze provincie rijk is ook op het internationale podium. Niet voor niets zijn we trotse partner van La Vuelta. Samen met Breda, ’s-Hertogenbosch en Brabant Sport zetten we dit jaar Brabant als fietsbestemming bij uitstek nog steviger op de kaart! Goed om als ondernemer te weten hoe het programma eruit ziet, zodat je hierop kunt aanhaken. 
Klik hier voor de etappes in Brabant en het uitgebreide programma
Ondernemersmagazine 'Goed eten in Brabant'
In dit ondernemersmagazine bieden wij inspiratie voor landbouwondernemers die met recreatie aan de slag gaan. In het magazine: hoe zet je storytelling in om jouw unieke verhaal over te brengen, ervaringen van collega-ondernemers en tips & tricks om je onderneming op de kaart te zetten. Dit magazine is onderdeel van het trainingsprogramma ‘Jouw foodbeleving in de spotlights’, georganiseerd door ZLTO i.s.m. VisitBrabant.
Bekijk het magazine
 
Meld je aan voor gratis workshops Kloosterlunch
Maak kennis met producten uit de kloosters met de Kloosterlunch/-picknick, een nieuw ritueel in de kloostertuinen. De Kloosterlunch versterkt de beleving rond de wandelroute Ons Kloosterpad (ontwikkeld door VisitBrabant Routebureau) en brengt (h)eerlijke kloosterproducten onder de aandacht bij een breder publiek. We bieden je een tweedaagse workshop met fooddesigner Katja Gruijters gratis aan. Ontdek tijdens de workshop meer over de Kloosterlunches en hoe je deze zelf kan inzetten. De workshop is gericht op ondernemers die aan willen haken bij die routes en het erfgoed.
Meer informatie en data
Ga goed voorbereid de zomer in én win tickets voor de Brabantsedag 
Wil jij je kennis over Brabant naar een hoger niveau brengen, voordat we het drukke zomerseizoen ingaan? Verrijk je gastvrijheid en maak ook nog eens kans op leuke festivaltickets! Vanaf 13 juni verloten wij 4 weken lang wekelijks 2 tickets voor de grootste theaterparade van het jaar, namelijk de Brabantsedag op zondag 28 augustus. De actie loopt tot 30 juni. Je kan deelnemen door de twee online trainingen Wegwijs in Brabant en Duurzaam Gastvrij Ondernemen af te ronden met een score van minimaal 80. Gelukt? Vul dan het online formulier in. Wij controleren je gegevens en verloten aan het einde van de week de tickets. Ben je de winnaar van die week, dan krijg je dit per email te horen.
Bekijk de actie website of start direct je trainingen
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Zo inspireren we lezers van het Duitse RP-Online.de met een artikel over onze Brabantse steden en wat zij bezoekers bieden. Ook plaatsten we een artikel op Tourexpi.com over Family Fun in Brabant. 
Bekijk hier alle publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden