Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 07 juli 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
7 juli 2022
In deze nieuwsbrief
  Nieuw (meertalig) online magazine
  Brabant topfietsregio van Nederland
  Fiets jij het rondje van...?
  Twee nieuwe Van Gogh wandelroutes geopend
 
  Win tickets voor de Brabantsedag
  Handige diensten voor jou
  (Visit)Brabant in de media
     
Nieuw online magazine!
Heb je de nieuwste editie van het online magazine van VisitBrabant al gezien? Vanaf nu in de stijl van de nieuwe campagne ‘Brabant. Dichterbij jou’. En in deze editie vooral veel aandacht voor fietsen. Binnenkort ook meertalig (DE, EN) beschikbaar. Deel het magazine met je gasten en inspireer ze om Brabant op de fiets te verkennen.
Lees het magazine
 
Brabant hoort opnieuw bij topfietsregio’s van Nederland
Uit de Kwaliteitsmonitor 2022 van het Landelijk Fietsplatform blijkt dat Brabant met 4,5 sterren opnieuw in de bovenste regionen scoort. Brabant blinkt uit in organisatie, beleid en de kwalitatieve ontsluiting van het routeaanbod. De recreatieve fietser waardeert de provincie met een mooie 8,3.
Lees het persbericht
‘Fiets jij het rondje van….?’
Fietsen is booming! En extra relevant in het jaar dat La Vuelta naar Nederland en Brabant komt. BrabantSport lanceerde in juni de campagne 'Het rondje van...': fietsen in het kielzog van Marianne Vos, Mike Teunissen, Thalita de Jong en Yara Kastelijn. Dwars door Brabant en deels over de route van La Vuelta Holanda. De routes hebben verschillende afstanden, zodat iedereen mee kan doen. Een mooie aanvulling op het gevarieerde route-aanbod in Brabant. Naast deze mooie routes op BrabantSport kun je jouw gasten ook op de hoogte brengen van vele andere fietsroutes in Brabant. VisitBrabant Routebureau ontwikkelde een interactieve routeplanner die je direct op je eigen website kan plaatsen.
Download de routeplanner

 
Twee nieuwe Van Gogh wandelroutes geopend
Op 5 juli jl. zijn in Van Gogh Nationaal Park twee nieuwe Van Gogh wandelroutes officieel geopend. Na de wandelroute in Nuenen, zijn de nieuwste routes in Zundert (8 km) en Etten-Leur (14 km) de tweede en derde in een reeks van vijf. Later dit jaar volgen nog twee routes in Tilburg en Helvoirt. 
Lees het persbericht
Actie verlengd: Win tickets voor de Brabantsedag 
Wil jij je kennis naar een hoger niveau brengen en ook nog eens kans maken op leuke festival-tickets? Tot 24 juli verloten wij per week 2 tickets voor de grootste theaterparade van het jaar, namelijk de Brabantsedag in Heeze op zondag 28 augustus. Je kan deelnemen door de twee online trainingen Wegwijs in Brabant en Duurzaam Gastvrij Ondernemen (± 30 minuten p. training) af te ronden met een score van minimaal 80. Gelukt? Vul dan het online formulier in. Wij controleren je gegevens en verloten aan het einde van de week de tickets. Ben je de winnaar van die week, dan krijg je dit per email te horen.
Bekijk de actie website of start direct je trainingen
Handige diensten voor jou
Internationale gastvrijheid
Door cultuurverschillen te kennen en daarop in te spelen, verhoog je de tevredenheid van je gast. Een tevreden Duitse of Belgische gast komt graag terug! Alle reden om het programma Internationale Gastvrijheid van VisitBrabant te volgen.
Lees meer over Internationale gastvrijheid
 
Reviewmanagement
Reviews zijn vaak doorslaggevend in het keuzeproces om een locatie te bezoeken en boeken. Maar wat is de reputatie van jouw bedrijf? En hoe kun je zorgen dat reviews voor je gaan werken? VisitBrabant biedt een totaalprogramma Online Reviewmanagement.
Lees meer over Reviewmanagement
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Zo inspireren we lezers van het Duitse Holidaycheck.de met een artikel over Brabantse Family Fun, cultuur, natuur en gastronomie. Ook plaatsten we een artikel op Wielerflits.be over de fietsroutes van Jumbo-Visma en onze samenwerking met La Vuelta Holanda.
Bekijk hier alle publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden