Alle pijlen gericht op Brabant!    Bekijk de mailing online
VisitBrabant
15 juni 2021
Eindelijk is het zover: Brabant is weer open! Met de 'Hier moet je zijn in Brabant'-campagne richten we alle pijlen op Brabant. Letterlijk. Inmiddels vind je meer dan 250 pijlen in Brabant en de komende weken reist er een megapijl door onze provincie. Maar dat is niet alles. In deze nieuwsbrief vertellen we je er meer over. En haak vooral aan!
Neem contact met ons op
We zijn open! Deel je de video ook?

Met deze video laten we iedereen zien dat we weer open zijn, en dat je natuurlijk hier moet zijn: in Brabant! Deel de video ook via jouw (social media) kanalen met #hiermoetjezijninbrabant. Samen richten we alle pijlen op Brabant! Je kunt hier het originele videobestand en een thumbnail downloaden.

Bekijk de video
Pijlen in de nacht
In de nacht van 4 op 5 juni verrasten we alle campagnedeelnemers met een hun eigen campagnepijl, voorzien van hun persoonlijke tekst. Maar liefst 250 pijlen sieren Brabant de komende maanden als onderdeel van de campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'. De volgende ochtend lieten we in een ludieke video zien hoe we dat hebben gedaan.
Bekijk de video
 
XXXL-pijl op reis
Een knalrode pijl van maar liefst 5,5 meter en 7000 kilo met daarop de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant’ gaat ruim 2 maanden op reis door Brabant. Een trip van ruim 350 km kriskras door onze provincie, mét toffe winacties. Hiermee vestigen we extra aandacht op Brabant en op het prachtige toeristische aanbod in onze provincie.
Volg de reis
Deel het online magazine van jouw regio
We ontwikkelden vier regionale online magazines waarin alle campagnedeelnemers een mooi plekje hebben gekregen. Deze magazines verspreiden we via de kanalen van VisitBrabant, via een grote (betaalde) social mediacampagne en vier paginagrote advertenties in de weekendedities van het ED (zaterdag 12 juni), BN De Stem (zaterdag 12 juni) en BD (zaterdag 12 en 19 juni). Daarnaast roepen we ondernemers, gemeenten, VVV’s en andere DMO’s op om de magazines zoveel mogelijk te delen via hun eigen (social media) kanalen. Doe je ook mee?
Bekijk de online magazines
Zakelijk Brabant: ga weer 'back to live'!
Van 25 mei tot 9 juli draait VisitBrabant Convention Bureau ook een HMJZIB-campagne, waarbij bedrijven opgeroepen worden om zakelijke bijeenkomsten weer buiten de deur (maar binnen Brabant) te organiseren. Een online campagne vormt het fundament, maar ook delen we redactionele content via allerlei Brabantse zakelijke media. Lees bijvoorbeeld het interview met Jeroen Dona, divisiedirecteur Beurzen & Events bij Libéma, over het belang en kansen van live zakelijke bijeenkomsten.
Lees meer
 
Meedoen met #hiermoetjezijninbrabant?
Ben je nog niet aangehaakt maar wil je alsnog meedoen met de collectieve herstelcampagne? Dat kan! Maak je eigen campagnebeeld en deel dit via social media met #hiermoetjezijninbrabant. En bestel gratis campagnemateriaal om de campagne op locatie onder de aandacht te brengen. Daarnaast starten we in september met de vervolgcampagne speciaal voor businesspartners van VisitBrabant. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
Ik doe mee
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden