Wat is uw idee voor de toekomst?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Wat is uw idee voor de toekomst?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden
   |   Online weergeven
Hilversum Mediastad
Hilversum2040.nl
Participatie voor de toekomst van Hilversum is in volle gang
Beste Hilversummer,

In september is de participatie voor de Omgevingsvisie 2040 weer gestart. We zien al veel goede ideeën binnenkomen voor de toekomst van Hilversum. Meedoen kan nog steeds. Ook in november worden verschillende activiteiten georganiseerd.
Atelier van de Toekomst
 
Onze inlooplocatie ‘Atelier van de Toekomst’ in de Gooische Brink Passage (naast Bakkerij Bart) is open. Tot en met 18 november, zijn elke donderdag tussen 11.00 en 18.00 uur, gemeente ambtenaren aanwezig om met u in gesprek te gaan. Loop binnen en bespreek met ons uw ideeën voor de toekomst van Hilversum. De koffie staat klaar! 
Wijkgesprekken over de toekomst,
komt u ook?
In november organiseren we acht wijkgesprekken over de toekomst van Hilversum. Onder leiding van een onafhankelijke voorzitter willen we die avonden graag met de bewoners van de wijken in gesprek over de wat voor hun van belang is. Wat gaat er nu goed? En waar zouden ze graag verandering in zien? Alle data en locaties kunt u terugvinden in de activiteitenagenda. De datum voor het wijkgesprek in het centrum zal binnenkort toegevoegd worden. Spreken we u op een van deze avonden?
Doet u al mee?
 
Veel Hilversummers hebben hun idee voor de toekomst met ons gedeeld via de ansichtkaart, het straatteam en op hilversum2040.nl. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar uw ideeën en naar die van de mensen uit uw netwerk. Meedoen kan nog steeds door de enquête in te vullen en door deel te nemen aan een van de bijeenkomsten. Ook kunt u de informatie delen met uw netwerk. Kunnen we u ergens mee helpen? Dat doen we graag! Mail naar omgevingsvisie@hilversum.nl.
Wat doen we met uw ideeën?
Eind 2021 wordt door een onafhankelijk redactiebureau een samenvatting gemaakt van alle ingebrachte ideeën. Deze samenvatting wordt aangeboden aan de gemeenteraad. Begin 2022 gaan we verder met een verdiepingsslag voor het participatietraject. In het voorjaar van 2022 worden met deze uitkomsten denkrichtingen geformuleerd door een onafhankelijk redactiebureau. Op basis hiervan laat de gemeenteraad een (ontwerp) Omgevingsvisie uitwerken.
meer informatie, zie hilversum2040.nl >
U krijgt deze mail omdat u hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de Omgevingsvisie Hilversum of omdat uw gegevens voorkomen in de participatiebestanden van de gemeente Hilversum. Geen mail meer ontvangen? U kunt zich onderaan deze mail afmelden.
Aanmelden    |    Uw gegevens wijzigen    |    Afmelden voor deze mailing