Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 17 november 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
17 november 2022
In deze nieuwsbrief
  Nieuw meertalig VisitBrabant Magazine
  Nieuwe Van Gogh NP wandelroute Tilburg
  Brabant Herinnert: Studio Herinner
Nieuwe online campagne
Startsein landelijk Van Gogh
 
  Op de kaart bij internationale touroperators
  E-learning winactie
  Handig: gratis video's van Brabant
Interview BrabantSport en VisitBrabant 
(Visit)Brabant in de media
Nieuw (meertalig) VisitBrabant magazine! 
De najaarseditie van VisitBrabant Magazine staat helemaal in het teken van quality time en samen genieten. Uiteraard in de campagnestijl van ‘Brabant. Dichterbij jou.’ VisitBrabant Magazine wordt verspreid onder bijna 50000 abonnees en wordt internationaal onder de aandacht gebracht via paid campagnes. Het magazine is ook meertalig (Duits- en Engelstalig) beschikbaar. Deel het magazine met je gasten en inspireer ze om Brabant te ontdekken.
Lees het magazine
Nieuw: Van Gogh NP wandelroute Tilburg
Op 18 oktober is de Van Gogh NP wandelroute in Tilburg officieel geopend. De route is de vierde in een reeks van vijf wandelroutes die VisitBrabant Routebureau ontwikkelt in opdracht van Van Gogh Nationaal Park. Wandel in de voetsporen van Vincent van Gogh en ontdek de omgeving waar hij op 13-jarige leeftijd zijn eerste tekenlessen kreeg. Tip voor ondernemers: je kunt de wandelkaarten op papier bestellen met staffelkorting.
Bestel wandelkaarten  
 
Brabant Herinnert trekt de provincie in met studio Herinner 
Op 20 oktober vond de ‘Brabant Herinnert Kick-off’ plaats bij het Provinciehuis te ’s-Hertogenbosch, waarbij Studio Herinner werd gelanceerd. De studio trekt de provincie door om te achterhalen wat ‘herdenken’ en ‘herinneren’ betekent voor Brabanders vandaag. Ben je nieuwsgierig naar Studio Herinner en het programma van Brabant Herinnert? Of ken je iemand met een bijzonder verhaal?
Mail naar Studio Herinner
Nieuwe online campagne
We zijn volop in de voorbereiding voor de online wintercampagnes in Nederland, België en Duitsland. Momenteel zetten we een selectie Brabantse vestingsteden in de spotlight. Dit meertalige toplijstje ‘7x de mooiste vestingsteden van Noord-Brabant’ brengen we onder de aandacht in diverse (inter)nationale campagnes ter promotie van Brabant. Uiteraard geheel in de herkenbare campagnestijl van ‘Brabant. Dichterbij jou’
Startsein voor Landelijk van Gogh
Van Gogh Brabant, Marketing Drenthe, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en VisitBrabant werken de komende jaren nauw samen aan Landelijk Van Gogh. Hierin worden erfgoed en landschap in Drenthe en Brabant met elkaar verbonden, met in 2023 nieuwe programmering in beide regio's en op 30 maart de 170e verjaardag van Van Gogh.
Lees het persbericht
 
Brabant op de kaart bij internationale touroperators
VisitBrabant bezocht onlangs de grote beurzen ETOA GEM (Global European Marketplace) en WTM (World Travel Market) in Londen.

Een prachtige kans om na drie jaar weer live te spreken met touroperators om het mooie Brabantse aanbod onder de aandacht te brengen.
Over Trade Services
 
E-learning actie: win tickets voor de Efteling of RetroFuture! 
Doe jij mee? Je doet niet alleen kennis op, je maakt bovendien kans op tickets voor de Efteling of voor RetroFuture. Daarnaast maak je iedere week kans op een lekkere verrassing… Rond voor 16 december een of meerdere online trainingen op ons e-learningplatform volledig en voldoende af. Gelukt? Mail je naam, organisatie en het certificaat naar info@visitbrabant.com o.v.v. E-Learning actie. Winnaars krijgen vanzelf bericht. 
Doe mee!
Handig voor ondernemers: mooie video's van Brabant (gratis)
Prikkel de zintuigen van jouw gasten met video’s van Brabant. Inspirerende video’s leveren een enorme bijdrage aan de beeldvorming van jouw bedrijf en Brabant als bestemming.

VisitBrabant ontwikkelde (meertalige) video’s die je eenvoudig kunt gebruiken om je gasten te enthousiasmeren.
Bekijk alle video's
 
Brabantsport en VisitBrabant bouwen brug tussen ondernemers en de overheid
Ooit begonnen zij vanuit dezelfde gedachte: een brug bouwen tussen de overheid en de maatschappij. De een vanuit de leisure, de ander vanuit de sport. Directeuren Michel Reinders en Heleen Huisjes vertellen via Brabant in Business over hun samenwerking met hetzelfde doel: Brabant op de kaart zetten. De Vuelta van deze zomer was daarvan het lichtende voorbeeld.
Lees hier het interview
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Zo deelde de Duitse blogger Fräulein Draußen haar wandeltips in de mooiste natuurgebieden van Brabant. En de Vlaamse blogger Yannick De Pauw van Somsookheimwee.nl deed uitgebreid verslag van zijn citytrip in Eindhoven.
Bekijk de publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden