Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 13 september 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
13 september 2022
In deze nieuwsbrief
OnOnd Nieuw onderzoek Vlaamse markt
  Laatste kans: Trainingsmiddagen 'Jouw voedselbeleving in de spotlight'
  Drie kloosterrondwandelingen geopend in Land van Cuijk
 Nieuwe online campagne
 
  Ondernemerscafés Van Gogh NP
  Voorbereid op het najaar
  Goed reageren op reviews
  (Visit)Brabant in de media
Nieuw onderzoek Vlaamse markt
Belangrijke doelmarkten voor VisitBrabant zijn Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen. Om goed in te spelen op de behoeften van deze (potentiële) gasten laten we regelmatig onderzoek uitvoeren. Enkele uitkomsten van het Vlaamse onderzoek (uitgevoerd door Thx. agency) die voor jou als ondernemer interessant zijn:
  • Er is nog veel groeipotentieel voor Brabant voor meerdaagse vakanties onder Vlamingen. Laat originele combinaties zien van doen, beleven en overnachten. 
  • Zorg dat er met de Vlaamse betaalmethodes geboekt kan worden, zoals bancontact, QR-codes etc.
  • Trend: lokaal, transparant en duurzaam. Pak uit met lokale producten en leg uit waar ze vandaan komen en hoe ze gemaakt worden.
Bekijk de onderzoeksposter
     
Laatste kans: Trainingsmiddagen 'Jouw voedselbeleving in de spotlight'

Op 20 en 26 september staat ‘Jouw voedselbeleving in de spotlight’ op het programma, trainingsmiddagen speciaal voor agrifood-ondernemers. Wil je graag weten hoe je de (potentiële) bezoekers van jouw agrarisch bedrijf mee kunt nemen in jouw unieke verhaal? Er zijn nog een paar laatste plaatsen beschikbaar, dus meld je dan snel aan!  

Meld je hier aan
 
Drie kloosterrondwandelingen geopend in Land van Cuijk 
Tijdens de Open Monumentendag op 11 juli zijn er drie nieuwe kloosterrondwandelingen geopend. De prachtige wandelingen in Boxmeer, Velp en Sint Agatha voeren langs de bijzondere kloosters en abdijen aan Ons Kloosterpad. Jouw gasten een extra gastvrije service bieden? Bestel de wandelkaarten met staffelkorting.
Bestel wandelkaarten

Nieuwe online campagne
In september starten we met een nieuwe online campagne, die deze keer in het teken staat van design, creatieve steden en bijzondere locaties. In de campagne staan drie toplijstjes centraal. De toplijstjes ‘Dichterbij Design: 9 tips in Noord-Brabant’ en ‘4 steden in Noord-Brabant die barsten van de creativiteit’ promoten we meertalig in Nederland, België en Duitsland. Het toplijstje ‘8 tentoonstellingen in de Brabantse musea’ brengen we in Nederland actief onder de aandacht.

Daarnaast vergroten we onze zichtbaarheid in Nederland en België met een nieuwe video, waarin we inspireren om een verrassende citytrip te beleven. De campagnes worden uitgelicht via Facebook, Instagram, YouTube en Google Ads.
 
Ondernemercafés Van Gogh Nationaal Park
Op 4 en 10 oktober organiseren IVN Natuureducatie, Van Gogh Nationaal Park en VisitBrabant speciale ondernemercafés. Tijdens deze sessies hoor je wat Van Gogh Nationaal Park voor jouw onderneming kan betekenen en ga je in gesprek met andere ondernemers in het gebied. Ook ga je samen met een gids op excursie, waarbij je de bijzondere Brabantse natuur en het Van Gogh erfgoed leert kennen. Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. 
Meld je snel aan
Handige diensten voor jou
Voorbereid op het najaar
De herfstvakanties staan alweer voor de deur. Wist je dat de herfstvakantie voor de Duitse gast al op 1 oktober start? En die van de Vlaamse gast juist pas eind oktober? We maakten een handige internationale kalender, waar deze feestdagen en vakanties op staan.
Download de kalender
 
Goed reageren op reviews
Heb je deze zomer volop reviews ontvangen, maar weet je niet zo goed hoe je het beste kun reageren? En hoe je met online reviews je conversie en omzet verhoogt? Doorloop onze gratis online training ‘Aan de slag met reviews’ en je bent helemaal op de hoogte.
Volg de training
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Zo publiceerde oppad.nl het reisverhaal ‘Wandelen en fietsen over de Zuidwaterlinie in Brabant’. En de Vlaamse blogger Isabeau van getguided.be bracht een bezoek aan Brabant. Lees haar reisverhaal ‘Back to Brabant: een weekend in Breda’.
Bekijk hier alle publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden