Drie Brabantse routes genomineerd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Drie Brabantse routes genomineerd                                                                                       Bekijk de mailing online
VisitBrabant
20 januari 2022
Samen kijken we uit naar een zorgelozer, creatief en inspirerend 2022. Een jaar waarin we voor de opgave staan de vrijetijdssector in Brabant sterk te maken. Hoe we dat als VisitBrabant gaan doen lees je in onze Meerjarenvisie 2022-2025 die je recent hebt ontvangen en die ook in deze nieuwsbrief staat. Daarnaast zijn er mooie mijlpalen bereikt. Zo hebben we inmiddels 2.000 cursisten op ons e-learningplatform, zijn er maar liefst drie Brabantse routes genomineerd voor mooie prijzen en is er financiële steun voor een Brabantbreed programma rondom 80 jaar vrijheid. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.

visitbrabant.com/partners
 
In deze nieuwsbrief
  Mijlpaal: 2.000 cursisten
  Drie nominaties voor Brabantse routes
  Gratis mooie foto's en meer..
    Ontwikkel je eigen routekaart
 
  Financiële steun 80 jaar vrijheid
  Meerjarenvisie 2022-2025
  (Visit)Brabant in de media
 
Mijlpaal: 2.000 cursisten!
Al 2.000 cursisten hebben gebruik gemaakt van ons gratis e-learning aanbod. Van trainingen over Brabantse steden & regio's, de Belgische en Duitse gast, tot aan specifieke thema's zoals Vincent van Gogh of reviews. Hebben jij en je medewerkers de trainingen al gevolgd?
Direct naar de trainingen
Drie nominaties voor Brabantse routes
Maar liefst drie routes die (deels) door Brabant lopen, zijn genomineerd als route van het jaar 2022. Voor de titel 'Wandelroute van het Jaar 2022' zijn Ons Kloosterpad en het Biesboschpad genomineerd. De LF Waterlinieroute, die deels door Brabant gaat, is genomineerd voor de titel van 'Fietsroute van het Jaar'. Uiteraard houden wij de verkiezing nauwlettend in de gaten en hoor je het van ons als we dit jaar een Brabantse winnaar hebben!
Meer weten?
Handige diensten voor Brabantse ondernemers
Gratis mooie foto's en meer..

Gebruik de gratis 'Gast Inspiratie Service' met allerlei handige tools.

Meld je aan
 
Ontwikkel je eigen routekaart

Inspireer je gasten met een persoonlijke themaroute, met jouw onderneming als start- of rustpunt. 
Vraag kosteloos aan
Financiële steun voor Brabantbreed programma rondom 80 jaar vrijheid
Na het succes van het programma Brabant Remembers van Stichting Crossroads Brabant ’40-’45 investeert Provincie Noord-Brabant opnieuw in een Brabantbreed programma om de Tweede Wereldoorlog bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Met deze financiële steun worden nieuwe plannen en projecten ontwikkeld richting en tijdens de viering en herdenking van 80 jaar vrijheid. Onder leiding van de nieuwe voorzitter Jan Boelhouwer zal Stichting Crossroads ’40-’45 in 2024 en 2025 uitgebreid stilstaan bij wat vrijheid voor ons vandaag betekent en welke rol we daarin zelf hebben.
Lees hier verder
Meerjarenvisie 2022-2025 
Stap voor stap bouwen aan een stevige leisuresector en dus aan de leefbaarheid van Brabant.
Sámen met partners in het leisurenetwerk. Hoe we dat doen? 
Lees het hier
 
(Visit)Brabant in de media
The Hike publiceerde het prachtige artikel 'Noord-Brabant is dé outdoor-provincie van Nederland'.
Geïnspireerd door onze Brabant Drive Thru heeft Aktiva Tours twee nieuwe Van Gogh reizen door Brabant opgenomen:
'Fietsvakantie door het landschap van Van Gogh' en 'Wandelen in de voetsporen van Van Gogh'. Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant (inter)nationaal op de kaart.
Bekijk meer publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s/medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden