Voor onze partners gaan we over grenzen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Voor onze partners gaan we over grenzen                                                                    Bekijk de mailing online
VisitBrabant
2 december 2021

Marketing en promotie doe je voor de dag van vandaag, maar nog meer voor de dag van morgen. En waar de waan van de dag de sector volop bezighoudt, bouwen wij doorlopend door aan de promotie van bestemming Brabant voor de dag van morgen. En voor na de coronabeperkingen. Daarvoor trekken we alles uit de kast! Zo bezochten we in september en oktober onaangekondigd verschillende locaties in België en Duitsland om de 48-uurs belevingen van 'Hier moet je zijn in Brabant' onder de aandacht te brengen. Vorige week lanceerden we een nieuwe kloosterwandeling en in België brengen we onconventioneel tafelen tussen industrieel erfgoed in Noord-Brabant onder de aandacht. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief. 

Neem contact met ons op
In deze nieuwsbrief
  Update vervolgcampagne 'Hier moet je zijn in Brabant'
  Handige diensten
  Nieuw: kloosterrondwandeling
 
  Korte film: Een brief aan Brabant
  (Visit)Brabant in de media
  Deel II van de campagne i.s.m. Gault & Millau en NBTC van start
Voor onze partners gaan we over grenzen 
Gewapend met promotiemiddelen, waaronder een VW-busje met LED-scherm waarop de belevingsvideo’s met onze partners in de hoofdrol draaiden, lieten we onze buurlanden in september en oktober met veel energie zien dat ze hier (straks) moeten zijn, in Noord-Brabant! Bekijk de aftermovie van deze guerrilla-actie. 

En daar blijft het niet bij. Met het oog op een nieuw voorjaar en nieuw toeristisch seizoen (hopelijk zonder coronabeperkingen), houden we bestemming Brabant top-of-mind in de fase dat bezoekers nadenken over hun nieuwe vakantieplannen na corona. Hiertoe zijn alle businesspartners van VisitBrabant samengebracht in 11 inspirerende 48-uurs belevingen. Deze belevingen zetten we komende maanden via vooraanstaande nationale en internationale media en gerichte online en social campagnes volop in de spotlights. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met de actuele ontwikkelingen.
Bekijk het promotie-overzicht
Handige diensten voor Brabantse ondernemers
Gratis interactieve routekaart
 
 
Bekijk alle gratis e-trainingen
Nieuw: kloosterrondwandeling en wandelkaart
In Heeswijk-Dinther is vrijdag 26 november een nieuwe rondwandeling geopend bij de Abdij van Berne. De abdij en prachtige tuin vormen het start- en eindpunt van de route (10,4 km). Wandelaars maken kennis met enkele kapellen en topmonument Kasteel Heeswijk. De route loopt door bossen, weilanden en langs riviertjes en watertjes.

Het is de eerste in een reeks Brabantse kloosterrondwandelingen die VisitBrabant Routebureau in samenwerking met partners ontwikkelt. Bij de wandeling is een wandelkaart uitgebracht, die je als ondernemer met staffelkorting kunt bestellen. 
Meer info & bestellen
Een brief aan Brabant
Zet je geluid aan, zak even anderhalve minuut lekker onderuit en leef je droom met deze korte filmEen brief aan Brabant’, startsein van een digitale campagne van het Brabantse technologiebedrijf ASML. De campagne viert de levendige samenwerking tussen ASML, Van Gogh Museum Amsterdam en Van Gogh Brabant. Deze samenwerking heeft tot doel het erfgoed van de schilder te behouden en zijn verhaal met de wereld te delen. De Brabantse locaties waar Van Gogh heeft gewoond en gewerkt, hebben hun krachten gebundeld onder de naam Van Gogh Brabant. VisitBrabant host het programma Van Gogh Brabant.
Lees meer
 
(Visit)Brabant in de media
In het Toeractief Jaarboek 2021 aandacht voor belevingsroutes én drie bijzondere fietsroutes langs Brabantse fietscafés. N.a.v. de Brabant Drive Thru schreef Vielweib.de het blog 'Roadtrip durch das niederländische Brabant'. Op verkeersbureau.info en fietsrondje.nl lees je de publicatie van fietsjournalist Bert Sitters; Fietsrondje van de maand november: Bende van de Witte Veer (61 km). En Vetexbart.be publiceerde 'Hier brandt de lamp! Dit zijn onze +25 favoriete hotspots in Eindhoven'. Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant op de kaart.
Bekijk meer publicaties
Deel II van de campagne i.s.m. Gault & Millau en NBTC van start
Als onderdeel van de promotie van de innovatieve kracht en de duurzame initiatieven in de agrifoodsector startte VisitBrabant in 2020 een samenwerking met Gault & Millau en NBTC Holland Marketing voor de Belgische markt. We realiseerden een prachtige bijlage over gastronomisch Brabant bij de prestigieuze Gault & Millaugids '20-'21. Ook zetten we de aardappel centraal in deel I van de campagne i.s.m. met Soenil Bahadour (De Lindehof**), uitgeroepen door Gault & Millau tot Chef van het Jaar 2020. Dit kwartaal startte deel II van de campagne op www.holland.com. Dit keer in de spotlights onconventioneel tafelen tussen industrieel erfgoed in Noord-Brabant met uitgelicht Restaurant De Houtloods in de Spoorzone in Tilburg, Restaurant Silly Fox op de Noordkade in Veghel en Restaurant Phood Kitchen op het Campinaterrein in Eindhoven.
Bekijk de nieuwste campagne
 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden