WIN 2 tickets voor het vernieuwde Van Gogh Village Museum
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
20 juni 2023
Dichterbij een onvergetelijke zomer
De zon schijnt, het is lekker lang licht én dikke kans dat je vakantie hebt! De zomer vier je in de provincie Noord-Brabant. Met de meest geweldige festivals, de allerleukste activiteiten voor kinderen, bruisende steden, prachtige natuur, gezellige (stads)stranden en de lekkerste zomerse drankjes en gerechten. We inspireren je graag!
Jan van Gorp fiets- en wandelroute Hilvarenbeek
Van levendige legendes tot spannende sages, in Noord-Brabant komen ze weer tot leven. Zoals met de Jan van Gorp fiets- en wandelroute in Hilvarenbeek. Een perfecte route ook voor kinderen, met genoeg stops om even te spelen of voor iets lekkers.
Bekijk de route
 
Van Gogh NP wandelroute Helvoirt
Ontdek de nieuwe Van Gogh wandelroute in Helvoirt! Hier vond de jonge Vincent veel inspiratie en bezocht hij graag zijn familie. Tijdens deze route van 15 km kom je langs alle plekken die een belangrijke rol speelden in Van Gogh's leven.  
Bekijk de route
Magische plekken in Noord-Brabant 
Fietsen over de Van Gogh-sterrenhemel, varen onder de stad of verdwalen in het grootste kunstdoolfhof van de wereld. Deze magische plekken in de provincie Noord-Brabant moet je gezien hebben!.
Magische plekken
 
Winactie: Van Gogh Village Museum
Het nieuwe Van Gogh Village Museum in Nuenen (voorheen 'Vincentre'), is in april geopend. Ontdek het leven van Vincent in Nuenen en speel met licht en kleur, zoals Van Gogh dat deed, in het innovatieve Lichtlab. Wij geven 3x2 tickets weg!  
Doe mee!
 
Agenda tips
23 juni t/m 2 juli
Parade Eindhoven
in Eindhoven
Meer info
21 t/m 30 juli
De Tilburgse Kermis
in Tilburg
Meer info
3 t/m 13 aug
Theaterfestival Boulevard
in Eindhoven
Meer info
4 t/m 13 aug
Park Hilaria
in 's-Hertogenbosch
Meer info
27 aug
Brabantsedag
in Heeze
Meer info
3 t/m 4 sep
Bloemencorso
in Zundert
Meer info
Zwempret bij Brabantse meertjes en plassen
Zwemmen of andere pret in het frisse water of juist zonnestralen vangen in de warme zon. Bij deze meertjes en plassen in Noord-Brabant is het genieten geblazen tijdens een warme zomerdag met de kids.
Tips voor zwempret
 
Blog: duurzaam op pad in Noord-Brabant
Van slapen tussen de alpaca's tot ontsnappen uit een Druivenlabyrint. Plantbased tipt de leukste activiteiten, routes, restaurantjes en accommodaties in Noord-Brabant voor het hele gezin.
Naar de blog
Local tip van Florence!
"Van origine was dit een theaterzaal / bioscoop, daarna zat er o.a. een boekenwinkel in. Je kan er heen om wat te drinken, maar ook om te lunchen/dineren of je kan een ijsje halen in The Candy Shop."
Meer over The Streetfood CLub
Website   www.visitbrabant.com
E-mail   info@visitbrabant.com
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Instagram   Instagram
Pinterest   Pinterest
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com
 
Afmelden