Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 19 mei 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
19 mei 2022
In deze nieuwsbrief
  Van Gogh Nationaal Park
  Nieuwe wandelkaarten
  Tweede Kamerdebat over toerisme
  Liberation Route Brabant
 
  (Visit)Brabant in de media
  La Vuelta
  Handige diensten
Er groeit iets moois: Welkom in Van Gogh Nationaal Park
Brabant is de geboortegrond van Vincent van Gogh. Hier werd hij de kunstenaar die hij was. En precies daar waar hij die inspiratie vond, ligt nu Van Gogh Nationaal Park. Hier vind je het bijzondere landschap en authentieke dorpen en steden, levendige pleinen en charmante steegjes. Allemaal de moeite waard om ontdekt te worden door bezoekers uit binnen- én buitenland. Lift mee op de wereldwijde iconische waarde van Van Gogh en groei mee met Van Gogh Nationaal Park door in te zetten op duurzaam, natuurinclusief en gastvrij ondernemen. Hoe?
Lees verder over Van Gogh Nationaal Park
Nieuwe wandelkaarten beschikbaar
De nieuwe wandelkaarten van VisitBrabant Routebureau zijn vanaf nu verkrijgbaar! Stippel met behulp van de wandelkaarten via het routenetwerk van knooppunten eenvoudig de mooiste Brabantse routes uit. Het routenetwerk wijzigt regelmatig en de nieuwe wandelkaarten zijn weer volledig up-to-date. De wandelroutekaart is voor particulieren verkrijgbaar in de webshop van VisitBrabant. Via het bestelformulier kunnen ondernemers de wandelkaarten met (staffel)korting bestellen. Nog tot 1 juni met 25% korting!
Bestel ze direct 
 
Tweede Kamerdebat over toerismebeleid
VisitBrabant pleit samen met een groep van 15 andere DMO’s voor een sterker nationaal toerismebeleid. Het Tweede Kamerdebat over toerisme vond woensdag 11 mei jl. plaats en is een voorzichtige stap in de goede richting, aldus brancheorganisatie Destinatie Nederland (i.o.). Er was brede waardering voor de toeristische sector en de toon was constructief. Nu is het zaak dat er scherpte in het beleid en de uitvoering gebracht wordt.
Lees het hele verslag
‘Liberation Route Brabant’ als eerste onderdeel van Europees wandelroutenetwerk gelanceerd
Brabant Remembers, VisitBrabant Routebureau en LRE Foundation lanceerden op 3 mei jl. de wandelroute ‘Liberation Route Brabant | Operation Market Garden’. Hiermee sluit Brabant aan op het Europese wandelroutenetwerk van maar liefst 10.000 kilometer. De Liberation Route Brabant leidt je in vijf etappes van totaal 125 km, van Bergeijk tot Grave. Je komt langs historische locaties die een belangrijke rol speelden in de laatste fase van de Tweede Wereldoorlog. Van deze route is een speciale wandelkaart uitgebracht waar de belangrijkste bezienswaardigheden op staan weergegeven. Via het bestelformulier kunnen ondernemers de wandelkaarten met (staffel)korting bestellen. De wandelroutekaart is voor particulieren verkrijgbaar in de webshop van VisitBrabant.
Lees verder over deze bijzondere route
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Ook nodigen we regelmatig contentmakers uit – bloggers, vloggers, Instagrammers en ook journalisten – om zélf te ervaren dat Brabant op ieders bucketlist moet staan voor een weekendje weg of vakantie. Deze ervaringen worden gebundeld in inspirerende 24-, 36- en 48-uursbelevingen. 
Bekijk hier alle publicaties
Vamos! Dichter bij La Vuelta kun je niet komen.
Fietsliefhebbers en wielrenfanaten opgelet! La Vuelta komt naar Nederland. Op 12 mei, precies 100 dagen voor de start van dit grootse wielerevent, vond de kick-off plaats van de campagne boordevol activiteiten in Brabant en Utrecht rondom La Vuelta. Gedeputeerde Stijn Smeulders overhandigde ’s ochtends in Breda een unieke rode wielertrui aan Joop Zoetemelk, die voor de gelegenheid een peloton begeleidde van Breda, via Den Bosch naar Utrecht.
Klik hier voor de etappes in Brabant en het uitgebreide programma
Handige diensten voor jou
Vakantiekalender 2022 - 2023
Met deze handige kalender heb je alle vakantie- en feestdagen in Nederland, België en Duitsland op een rij. Duitsers en Belgen hebben meer en andere vakantie- en feestdagen. Goed om daar rekening mee te houden!
Bekijk online en bestel grati
 
Interactieve routekaart 
Laat zien dat jouw locatie het middelpunt is van fiets- en wandelroutes en plaats de gratis interactieve routekaart op je website.
Ontvang de routekaart
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden