Meer groen, minder grijs: Groene daken en pleinen & interview ontwikkelaar Sigarenfabriek
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Snippet van de mailing
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden
   |   Online weergeven
Hilversum Mediastad
Nieuws uit 1221
Van sigarenfabriek naar zorglocatie
 
Ontwikkelaar SVE Group heeft een goedgekeurde vergunningsaanvraag in handen en daarmee komt de herontwikkeling van de Sigarenfabriek met rasse schreden dichterbij. Dirk Simons - directeur SVE Group - vertelt u over de plannen en wat u kunt verwachten.
naar het interview
 
Jac. P. Thijsseplein: Van grijs naar groen
 
Het is alweer even geleden dat er samen met bewoners plannen zijn gemaakt voor het Jac. P. Thijsseplein. Dat de stenen bedoening plaatsmaakt voor groen is een feit. Maar, hoe staat het met de ontwikkelingen?
naar de update
 
Groene daken; wat is het en wat kost het?
 
In 1221 denken veel mensen aan het vergroenen van hun dak. Op 31 augustus vertellen dakvergroeners meer over welke soorten groene daken er zijn, wat het kost en welke subsidies er beschikbaar zijn. Je bent van harte welkom voor de informatiebijeenkomst op 31 augustus vanaf 19:30 (start 20:00) bij VONK. Wel graag even aanmelden via onderstaande button! 

aanmelden
 
Zaterdag 27 augustus: OPEN035
 
OPEN035 is een gloednieuw, eendaags festival. Het is de aftrap van een gelijknamige samenwerking tussen Hilversumse culturele instellingen en wijken om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor iedereen. Bij VONK kun je tussen 15:00 en 21:00 aansluiten voor een jamsessie. Toegang is gratis!
Programma open035 bij vonk
 
Opening De Kwekerij uitgesteld
De geplande opening van 11 september wordt uitgesteld. Het is de verantwoordelijke aannemer nog niet gelukt om De Kwekerij aan te sluiten op de vaste water- en stroomvoorziening. Afhankelijk van de start en voortgang van de werkzaamheden, gaan we op zoek naar een nieuwe datum voor de opening. Wordt vervolgd!
7 september: Lucent Zomerfeest
Op het voormalig 'Lucentterrein' aan de Verbindingslaan organiseren buurtbewoners een groot feest voor heel postcodegebied 1221. Kom tussen 15:00 en 21:00 gezellig borrelen, knutselen, van muziek genieten en doe mee met de leuke spellen. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
meer informatie
RSVP: Duurzame dagen
Zet 7, 8 en 9 oktober alvast in je agenda, want tijdens de duurzame dagen organiseert VONK een breed programma met allerlei dingen om te doen, luisteren, zien, proeven, en te kopen.
Lees meer
Web   Facebook   Youtube   Twitter   Instagram   Linkedin
Deze nieuwsbrief wordt u aangeboden door gemeente Hilversum
Aanmelden    |    Uw gegevens wijzigen    |    Afmelden voor deze mailing