Omgevingsvisie 2040 - Wat is uw idee voor de toekomst?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Omgevingsvisie 2040
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden
   |   Online weergeven
Hilversum Mediastad
Hilversum2040.nl
nieuwsbrief april 2022
Kom op 12 mei naar het stadsgesprek in
De Vorstin
 
Op donderdag 12 mei organiseert de gemeente een stadsgesprek voor alle Hilversummers. Hier wordt alle inbreng gedeeld die inwoners, ondernemers en organisaties de afgelopen tijd over de toekomst van Hilversum hebben meegegeven in het kader van de Omgevingsvisie.

Dagvoorzitter Gert van ’t Hof neemt de aanwezigen mee langs alle stappen die tot nu toe zijn gezet om richting te geven aan de toekomst van Hilversum. Onafhankelijke deskundigen hebben alle inbreng van Hilversummers op een rij gezet. Tijdens het stadsgesprek wordt duidelijk waarover de Hilversumse samenleving het met elkaar eens is en welke belangrijke vraagstukken er nog liggen.

De dagvoorzitter gaat met de aanwezigen in gesprek met als doel om tijdens deze avond zoveel mogelijk richting te geven aan de Hilversumse politiek, die uiteindelijk de keuzes moet maken. Raadsleden van de gemeente Hilversum zijn als toehoorder aanwezig.

Vindt u het ook belangrijk om uw stem te laten horen? Of bent u als toehoorder geïnteresseerd in hoe Hilversum er in 2040 uit kan zien? Kom dan langs op donderdag 12 mei van 19:30 uur tot 22:00 uur in De Vorstin, Koninginneweg 44.

Meld u aan via omgevingsvisie@hilversum.nl.
Enquête - vraagstukken Omgevingsvisie 2040
 
Vanaf 28 april staat op hilversum2040.nl een korte enquête waarmee we uw mening willen polsen over de belangrijke vraagstukken voor de Omgevingsvisie. Onafhankelijke deskundigen hebben alle inbreng die inwoners, ondernemers en organisaties de afgelopen tijd over de toekomst van Hilversum hebben meegegeven in het kader van de Omgevingsvisie, op een rij gezet. Tijdens het stadsgesprek wordt duidelijk waarover de Hilversumse samenleving het met elkaar eens is en welke belangrijke vraagstukken er nog liggen.

Voorafgaand aan het stadsgesprek wil de gemeente graag via deze enquête toetsen hoe de belangrijke vraagstukken die de onafhankelijke deskundigen hebben geformuleerd, worden beoordeeld. Deze uitkomsten worden gedeeld tijdens het stadsgesprek. Doel van de avond is om zoveel mogelijk richting mee te geven aan de Hilversumse politiek, die uiteindelijk de keuzes moet maken. Raadsleden van de gemeente Hilversum zijn als toehoorder aanwezig.

Het invullen van de enquête duurt 5 minuten. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en we zien u graag op 12 mei bij het stadsgesprek.
Beeldverslag participatiebijeenkomst
 
De gemeente Hilversum hecht veel waarde aan betrokkenheid van de Hilversumse samenleving. Vorig jaar is er gesproken met inwoners. In maart en april hebben vier participatiebijeenkomsten plaatsgevonden met ketenpartners, ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Het beeldverslag geeft een impressie van de vier participatiebijeenkomsten en de vraagstukken waar Hilversum mee te maken heeft. Bekijk de film en praat mee tijdens het stadsgesprek. Meld u aan via hilversum2040.nl.
meer informatie, zie hilversum2040.nl >
U krijgt deze mail omdat u hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de Omgevingsvisie Hilversum of omdat uw gegevens voorkomen in de participatiebestanden van de gemeente Hilversum. Geen mail meer ontvangen? U kunt zich onderaan deze mail afmelden.
Aanmelden    |    Uw gegevens wijzigen    |    Afmelden voor deze mailing