Nieuwsbrief voor leisure-ondernemers #4 - 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
12 juni 2023
In deze nieuwsbrief
  Internationale Vakantiekalender 2024/2025
  Jouw event in the spotlight
Train jezelf en je team
Nieuwe zomerfoto's (gratis!)
Nieuw: Pinterest- en videocampagnes
 
  Van Gogh NP wandelroute Helvoirt
  Kijktip: foodroutes bij Omroep Brabant
  VisitBrabant leadpartner in Interreg-project
(Visit)Brabant in de media
Heb je dit al gezien?
Handige diensten voor ondernemers
Internationale Vakantiekalender 2024/2025
Door slim in te spelen op vakanties van Nederlanders, Belgen en Duitsers (die over 2 weken al vakantie hebben!) verleng je jouw seizoen tot 5 weken per jaar. De gedrukte kalender valt deze week op de mat bij onze businesspartners. Download alvast de digitale versie.

 
Jouw event in the spotlight

Zet jouw zomeractiviteiten en -evenementen gratis in de populaire uitagenda van VisitBrabant. Deze worden automatisch doorgeplaatst op de website en app van Omroep Brabant. Zo brengen we jouw aanbod bij een nóg groter publiek onder de aandacht.

      Voeg jouw event toe
Train jezelf en je team

De ultieme gastvrijheidsbeleving bieden? Dan is goede informatievoorziening cruciaal. Volg onze gratis online trainingen over o.a. gastvrijheid, de Belgische en Duitse gast én het vrijetijdsaanbod in jouw stad of regio. Reken maar dat dit leidt tot meer herhaalbezoek en positieve reviews.  
         Start  met E-learning
 
Nieuwe zomerfoto's (gratis!)
Zijn jouw website en socials al ingericht op de zomer? Onze beeldselectie is aangevuld met nieuwe zomerbeelden. Inspireer en prikkel jouw gasten met omgevingsinformatie en professioneel Brabants beeld, met jouw locatie als stralende uitvalsbasis.

         Download gratis beelden
Nieuw: Pinterest- en videocampagnes
Naast jaarronde promotie via Facebook, Instagram, Display en Google Search kijken we naar andere kansrijke online kanalen om het Brabants aanbod – groot en klein – te promoten in België en Duitsland. De campagne ‘Brabant. Dichterbij jou’ is succesvol verrijkt met Pinterest-advertenties in Duitsland (ruim 600.000 impressies). Ook draaien we nieuwe videocampagnes in Nederland, België en Duitsland, met losse fragmenten, die continu worden geoptimaliseerd.
Nieuw: Van Gogh NP wandelroute Helvoirt

Gisteren is de Van Gogh NP wandelroute in Helvoirt officieel geopend. Wandel via knooppunten, over onverharde paden door Vincents plek van familieleven en natuurbeleving. Nieuwsgierig? Bekijk de route hier. De Van Gogh NP wandelroutes vind je ook in Nuenen, Tilburg, Zundert en Etten-Leur. Voor een extra gastvrije service: bied je gasten wandelkaarten van deze routes. Bestel ze in de webshop van VisitBrabant Routebureau.

      Bestel wandelkaarten
 
Kijktip: foodroutes bij Omroep Brabant

Er komt veel goeds en lekkers van Brabantse bodem. Goed eten draagt bij aan de bezoekervaring van een streek. In het programma Lekker van Streek bij Omroep Brabant ontdekt chef-kok Danny de Brabantse Foodroutes en verzamelt hij de lekkerste streekproducten voor zijn recepten. Een smakelijke samenwerking met VisitBrabant Routebureau, ZLTO en Provincie Noord-Brabant. Kijken dus, iedere dinsdag vanaf 17:15 uur.  

VisitBrabant leadpartner in Interreg-project 
Europa investeert in het spreiden van recreatiedruk in Brabantse natuurgebieden. Een duurzame koers voor toerisme, op zoek naar balans tussen bezoekers en natuur. Als leadpartner in het Interreg-project MONA werkt VisitBrabant hierin samen met Van Gogh Nationaal Park, kennisinstellingen, nationale parken en regio's uit vier landen. VisitBrabant Routebureau coördineert de Brabantse projecten - zoals het in kaart brengen van wandelstartpunten - en informeert bezoekers samen met de terrein beherende organisaties.
Lees het persbericht
 
(Visit)Brabant in de media
In deze speciale bijlage van National Geographic: Vincents Homeland. Met Van Gogherfgoed locaties, natuur en landschap, verbonden door fiets- en wandelroutes. Dichterbij Van Gogh kun je niet komen!
Deze bijlage kwam tot stand in het kader van Landelijk Van Gogh i.s.m. National Geographic, NBTC, Van Gogh Brabant, Van Gogh Drenthe, Marketing Drenthe en VisitBrabant Routebureau.
     Bekijk de publicatie
Heb je dit al gezien?
1. Koningin Máxima opent Van Gogh Village Museum Nuenen 
2. Online partnersessie ‘Profiteren van de Duitse en Belgische gast’
3. Jaaroverzicht Van Gogh Nationaal Park 2022
4. Touroperators ontdekken Brabant tijdens 3-daagse FAM Trip 

Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden