Komt u ook op zaterdag 12 november?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bent u erbij op zaterdag 12 november?
 
 
 
Nibud
 
Online lezen
Landelijke Vrijwilligersdag 2022
 
 
Beste vrijwilliger,
Speciaal voor alle vrijwilligers die mensen ondersteunen bij hun geldzaken, organiseren het Nibud, Humanitas, SchuldHulpMaatje, LSTA, fiKks, Rabobank, Rabo Foundation en NN Group op zaterdag 12 november 2022 de Landelijke Vrijwilligersdag. Dit gratis en volledig verzorgde evenement vindt plaats bij Rabobank in Utrecht, begint om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur. Heeft u zich nog niet aangemeld voor dit unieke evenement? Doe dit dan snel, want vol is vol. 

Samen staan we sterk
U weet als geen ander dat uw rol als vrijwilliger in geldzaken dit jaar belangrijker is dan ooit. Daarom willen wij u deze dag de waardering geven die u verdient. We steunen u met nieuwe inzichten en handvatten en geven u de kans om met andere vrijwilligers te sparren over de problemen die u bij uw werk tegenkomt. Want samen staan we sterk!

Wat kunt u op deze dag verwachten?
  • Minister Carola Schouten komt speciaal voor u en spreekt over de huidige financiële uitdagingen en de grote waarde van uw rol in de samenleving.
  • U krijgt van Nibud-directeur Arjan Vliegenhart de primeur van de nieuwste onderzoeksresultaten over financiële problemen door inflatie, koopkrachtdaling en energiearmoede.
  • U bent aanwezig bij de lancering van de geheel vernieuwde Vrijwilligerstraining Ondersteunen bij geldzaken, die we aanbieden in een volledige online, hybride of offline vorm.
  • U kunt kiezen uit verschillende presentaties over thema’s die rechtstreeks aan uw werk en de huidige problematiek raken, zoals ‘vertrouwen en veiligheid’, ‘de hulpvrager ondersteunen’ en ‘loslaten en doorverwijzen’. 
  • En we sluiten de dag af met een inspirerende en hartverwarmende podiumshow, maar om te weten wat u daar kunt verwachten, moet u echt zelf komen!
Bent u er ook bij?
U bent van harte uitgenodigd. Klik op onderstaande button 'Registreren' om u aan te melden. U komt dan op de website van Rabobank, waar de registratie plaatsvindt. Doe dit uiterlijk 6 november 2022
Registreren  
Liever via livestream? 
Het ochtendprogramma op het podium is ook te bekijken via een livestream. Op 12 november kunt u de livestream bekijken via deze link. Aanmelden is niet nodig.

We kijken uit naar uw komst!
Volg ons op:  Facebook   Twitter   Linkedin  
Nibud
 

Het Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Meer weten over het Nibud? Klik dan hier.
Afmelden  |  Profiel wijzigen  |  Contact