Nieuwe Brabantse routes gelanceerd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de mailing online
VisitBrabant
17 februari 2022
De versoepelingen geven energie en zin om weer samen naar buiten te gaan, letterlijk en figuurlijk. Dat doen we dan ook, bijvoorbeeld met de lancering van twee mooie routes. Zo openden we samen met de partners van Van Gogh Nationaal Park de allereerste Van Gogh Wandelroute in Nuenen en lanceerden we de Jumbo-Visma Route in ’s-Hertogenbosch, die we samen met de wielerploeg Team Jumbo-Visma en gemeente ’s-Hertogenbosch ontwikkelden. Ook bieden we weer volop inspiratie aan (potentiële) gasten van Brabant met de nieuwste editie van het meertalige VisitBrabant Online Magazine én organiseren we een online opfrissessie over reviewmanagement voor Brabantse leisure-ondernemers. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.
visitbrabant.com/partners
 
In deze nieuwsbrief
  Van Gogh wandelroute geopend
  Nieuw online magazine
  Drie nieuwe fietsroutes gelanceerd met Jumbo-Visma
 
 
 
  Handige diensten voor ondernemers
  Opfrissessie 'T-Tijd | Aan de slag met reviews'
  (Visit)Brabant in de media
Eerste Van Gogh wandelroute geopend
De eerste Van Gogh wandelroute in Van Gogh Nationaal Park is vorige week geopend bij museum Vincentre in Nuenen. De prachtige nieuwe wandelroute (10 km) in Nuenen dompelt wandelaars onder in het boerenlandschap zoals Vincent van Gogh dat ooit zag. De nieuwe wandelroute is de eerste in een reeks wandelingen die VisitBrabant Routebureau ontwikkelt in het Van Gogh Nationaal Park, dat in Brabant gestalte krijgt. Later dit jaar volgen Van Gogh wandelroutes rondom Helvoirt, Tilburg, Zundert en Etten-Leur. Lees hier het hele persbericht. Bij de nieuwe route is een papieren wandelkaart uitgebracht. Ondernemers bestellen deze kaarten met staffelkorting. 
Bestel hier de kaarten
Nieuw online magazine
Er is een nieuwe editie uit van het meertalige, online magazine van VisitBrabant. Met deze keer ruim aandacht voor Eindhoven en Tilburg, maar ook de nieuwe Van Gogh wandeling Nuenen en twee nieuwe kloosterrondwandelingen. Wij verspreiden het magazine uiteraard via onze eigen kanalen, maar ook jij kunt het magazine slim benutten om bestemming Brabant te promoten onder jouw (potentiële) gasten. Bijvoorbeeld in jouw nieuwsbrief, boekingsbevestiging of op jouw website.
Deel het magazine
Drie nieuwe fietsroutes gelanceerd samen met Team Jumbo-Visma
Drie nieuwe fietsroutes nodigen Bosschenaren en bezoekers uit om op de fiets te stappen en te genieten van het mooie Brabantse land. De routes zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen Team Jumbo-Visma, gemeente ’s-Hertogenbosch en VisitBrabant Routebureau. Samen willen ze zo veel mogelijk fietsliefhebbers op de fiets krijgen, in de opmaat naar La Vuelta die in augustus 2022 Brabant rood kleurt. De routes starten bij het nieuwe Service Course van wielerploeg Team Jumbo-Visma. Hier werd dinsdag het routebord onthuld door wethouder van gemeente 's-Hertogenbosch Ufuk Kâhya en Sam Vinck van Team Jumbo-Visma. De routes zijn gratis te downloaden via de QR-code op het routepaneel. 
Lees het persbericht
Handige diensten voor Brabantse ondernemers
Internationale vakantiekalender

Benieuwd wanneer je de Belgische en Duitse gast kunt verwachten? Vraag dan nu snel de gratis vakantiekalender aan met alle Nederlandse, Belgische en Duitse vakantie- en feestdagen overzichtelijk op een rij!
Vraag direct aan
 
Bestel met korting: wandelkaarten van belevingsroutes

Wist je dat onze collectie wandelkaarten is uitgebreid met een aantal gloednieuwe wandelkaarten, waaronder de kloosterrondwandelingen Heeswijk-Dinther en Aarle-Rixtel?
Bekijk aanbod
Even opfrissen: de waarde van reviews is nog steeds niet te onderschatten!
Daarom organiseren wij op dinsdag 22 maart van 13:30 - 14:30 uur de praktische online opfrissessie ‘T-Tijd | Aan de slag met reviews’. Binnen een uur ben je helemaal bij op het gebied van reviewmanagement, de do’s en don’ts en heb je tips gekregen zodat je online reputatie weer een visitekaartje voor jouw bedrijf is. Zo ben je optimaal voorbereid op het aankomende toeristische seizoen. Ben jij werkzaam in de Brabantse vrijetijdssector en ben je in de dagelijkse praktijk bezig met reviews (of wil je dat gaan doen)? Dan is deze gratis online opfrissessie er voor jou! 
Schrijf je snel in!
(Visit)Brabant in de media
Oad heeft twee nieuwe 5-daagse reisprogramma's naar Brabant gepubliceerd: wandelen door de Brabantse Sahara en fietsen door het landschap van Van Gogh. Oad heeft zich met deze 2 programma's laten inspireren door onze Brabant Drive Thru

The Hike heeft een mooie fietstocht van vestingstad naar vestingstad in Oost-Brabant gepubliceerd. Deze gaat door vestingsteden: Grave, Ravenstein en Megen. Met deze en vele andere publicaties zetten we Brabant (inter)nationaal op de kaart.
Bekijk meer publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s/medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink. 
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden