Win een citytrip naar Breda voor 2 personen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
2 november 2023
Ontdek de magie van
Noord-Brabant
Op zoek naar lichtpuntjes in deze donkere dagen? Ook in het najaar valt in Noord-Brabant genoeg te beleven, dus thuisblijven is nergens voor nodig. Ontdek magische lichtkunst tijdens GLOW Eindhoven óf ga op Light Safari bij Beekse Bergen.  
VisitBrabant Magazine
mét winactie
Heb jij ons nieuwste online magazine al gelezen? Ontdek de leukste activiteiten voor een weekendje weg, dit najaar. Ook geven we een fantastische citytrip naar Breda weg, voor 2 personen. Meespelen kan nog t/m 20 november.
Bekijk het magazine
 
7 mooie vestingsteden
in Noord-Brabant
Charmante straatjes, pittoreske havens, bijzondere monumenten en een rijke historie. In Noord-Brabant vind je een lint van vestingsteden. Helemaal van Grave tot Bergen op Zoom. Wij hebben de 7 mooiste op een rijtje gezet. 
7 vestingsteden
 
 
GLOW Eindhoven
11 - 18 nov. 
Tijdens lichtkunstfestival GLOW verandert Eindhoven in een magische plek, met prachtige lichtkunstwerken verspreid door de hele stad. Het thema dit jaar is 'The Beat'. Het lichtspektakel is dagelijks, gratis te bezoeken van 18:30 tot 23:00 uur. 
Ontdek GLOW
'Crossing Time' bij Nationaal Monument Kamp Vught
16 t/m 18 nov. | 23 t/m 25 nov. | 30 t/m 2 dec. 2023
Kippenvel van top tot teen... dat ervaar je bij Crossing Time in Nationaal Monument Kamp Vught. Videoprojecties, licht en audio vertellen een meeslepend verhaal.  
Crossing Time
Lees meer over Brabant Herinnert

Een weekendje Eindhoven met kinderen
Vlaamse blogger Liesellove ging met haar kinderen een weekendje in Eindhoven op pad. Ontdek waarom Eindhoven alle ingrediënten heeft voor de perfecte citytrip met het hele gezin.
Lees de blog
Jubileumeditie Winter Efteling
13 nov. - 4 feb.
De Winter
Efteling viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en pakt daarom extra groot uit. Zo is er o.a. magische lichtkunst van lichtfestival GLOW, een nog grotere openluchtschaatsbaan en extra muziek op de Warme Winter Weide.
Lees meer
 
Light Safari Beekse Bergen
7 dec. - 25 feb.
Ontdek de magie van het licht tijdens de eerste editie van Light Safari in
Beekse Bergen. Terwijl de dieren zich in de avond terugtrekken, komt langs de wandelsafari een prachtige regenboog van lichtgevende dieren, bloemen en planten tot leven. 
Lees meer
Website   www.visitbrabant.com
E-mail   info@visitbrabant.com
Facebook   Facebook
Instagram   Instagram
Pinterest   Pinterest
Ga meteen naar onze website: www.visitbrabant.com
 
Afmelden