Zakelijke nieuwsbrief VisitBrabant | 9 augustus 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
9 augustus 2022
In deze nieuwsbrief
  Tussentijdse resultaten campagne
  Routebureau breidt uit
  Nieuwe businesspartners
  Training Goed eten in Brabant
 
  Gratis routestickers
  Praktische info over Brabant
  Vactures VisitBrabant
  (Visit)Brabant in de media
Tussentijdse resultaten campagne 'Brabant. Dichterbij jou.'
Niet alleen offline, maar ook online zien we hele mooie ontwikkelingen. Onze display- en Facebookcampagnes hebben ruim 3,5 miljoen vertoningen per maand in België en Duitsland. Onze nieuwe videocampagnes presteren uitstekend en we zien een sterke groei van buitenlandse websitebezoekers op visitbrabant.com. Een hele mooie start, waar we komende periode op doorpakken! Onze partners profiteren uiteraard volop van de campagne en maken kans op mooie prijzen. Zo draaide de zomerse foto van Museum Klok & Peel twee weken mee als betaalde post in de campagne in Nederland en België. 
Lees meer over de campagne
 
 
Routebureau breidt uit
Sinds vorige maand is ook regio West-Brabant toegevoegd aan de Beheer & Onderhoud portefeuille van VisitBrabant Routebureau. Met heel Brabant onder onze hoede, kunnen we de kwaliteit én uniformiteit van het complete routenetwerk naar een nog hoger niveau tillen.
Wist je dat recreatieve wandelaars en fietsers jaarlijks zorgen voor ruim 203 miljoen euro aan bestedingen onderweg? 
Profiteer van routes
Samen sterker: nieuwe businesspartners sluiten zich aan
VisitBrabant zet zich samen met ondernemers en samenwerkingspartners in voor een sterk leisureklimaat in Brabant. Ondernemers met een aantrekkelijk toeristisch aanbod (bv. een activiteit, horecalocatie of accommodatie) kunnen zich aansluiten bij VisitBrabant en extra profiteren van de campagnes en diensten. Onderstaande ondernemers zijn onlangs aangesloten en kiezen voor meer internationale zichtbaarheid. Bekijk hier het overzicht van al onze businesspartners.

Outdoor Park Reusel Nederlands Steendrukmuseum
DOMUSDELA Verblijf bij Hygge
Ingenhousz Boerensolex Herpen
Motion Imagination Experience Crown Hotel Eindhoven
Van der Valk Breda NextNature
Lees meer over het partnership
     
Training Goed eten in Brabant

VisitBrabant heeft i.s.m. ZLTO een trainingsprogramma ontwikkeld: 'Jouw voedselbeleving in de spotlight'. Het trainingsprogramma bestaat uit 3 online trainingen en één trainingsmiddag op locatie. In september 2022 worden er weer twee trainingsdagen georganiseerd, speciaal voor agrifoodondernemers, met focus op gastvrijheid en storytelling. Vertel je verhaal en zet je bedrijf op de kaart. Het trainingsprogramma wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst tijdens de Dutch Food Week.

Direct aanmelden
Handige diensten voor jou
Gratis routestickers
Leid je gasten eenvoudig naar de mooiste routes in Brabant. De routestickers bevatten een QR-code die verwijst naar routesinbrabant.nl, hier vind je de mooiste Brabantse themaroutes én actuele routeplanners.  
Bestel ze gratis
 
Praktische info over Brabant
Wil je jouw (potentiële) gasten informeren voorafgaand aan hun bezoek aan Brabant? Stuur dan onze praktische informatie (meertalig beschikbaar) naar je gasten in een reserveringsbevestiging of plaats het op je website! 
Download ze hier
VisitBrabant zoekt...
  • een enthousiaste en ondernemende projectmanager (32-36 uur)
  • junior marketingcommunicatie medewerker Ons Brabant Fietst
    (32-36 uur)
  • stagiaires op onze BusinessDesk en Routebureau
Naar de vacatures
 
(Visit)Brabant in de media
VisitBrabant zet Brabant samen met haar partners doorlopend (inter)nationaal op de kaart. Zo inspireren we lezers van het Duitse BILD met een artikel over een familievakantie in Brabant. Ook plaatste RIDE Magazine in een speciale La Vuelta Holanda editie een artikel over fietsen in Brabant.
Bekijk hier alle publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden