Lees het laatste nieuws over de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Onderwerp:  vaststellen bestemmingsplannen, bomenkap en nieuwe omgevingsmanager
Lees online.
Nieuwsbrief
12 oktober 2022
 
 
Aanbestedingsfase, een interview met contractmanager Jaap Visser
Wat is er te vertellen over de aanbestedingsfase van het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg die op dit moment bezig is? Hoe wordt de hoofdaannemer geselecteerd? En wat is de rol van een contractmanager hierbij? Lees het interview met onze contractmanager Jaap Visser, die hier meer over vertelt.
Klik hier voor het interview
 
 
Kom naar het maandelijks inloopspreekuur vanaf 20 oktober 
Hoe gaan we de verkeersdruk op de Thorbeckeweg in Zaanstad aanpakken? U kunt het zien en al uw vragen stellen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur. Vanaf donderdag 20 oktober kunt u zich tussen 15 en 16 uur laten informeren over de nieuwe situatie. Omgevingsmanager Alexandra de Waard geeft uitleg over de plannen en beantwoordt uw vragen.
Lees meer
 
 
Deel voorbereidende werkzaamheden bijna gereed
Een deel van de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om de doorstroming op de Thorbeckeweg aan te pakken, zijn bijna gereed. Het gaat onder andere om het aanbrengen van voorbelasting op verschillende locaties. “Dat doen we om verzakking van het terrein te voorkomen en het stabiel te maken”, aldus Dennis Brasser, technisch manager van het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg.
Lees meer
 
Ga voor meer informatie over het project naar de website thorbeckeweg.nl
Website thorbeckeweg.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief Thorbeckeweg omdat u eerder heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de aanpak verkeersdruk Thorbeckeweg. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden via onderstaande link.
 

www.thorbeckeweg.nl