+31 30 20 06 486
eFertility
 
 
 
 
 
 
Uitbreiding SAF bestuur
Aafke van Montfoort (klinisch embryoloog i.o.- MUMC+) en Gijs Teklenburg (gynaecoloog - ISALA Zwolle) zijn kortgeleden toegetreden tot het SAF bestuur.

Aafke
Aafke geeft aan dat de kracht van LSFD vooral schuilt in de continue doorontwikkeling van het systeem gestuurd door de gebruikers. Met haar toetreding tot het bestuur wil zij graag de gebruikers van het laboratorium vertegenwoordigen en ervoor zorgen dat hun wensen gehoord worden. Aangezien het LSFD in nagenoeg alle fertiliteitsklinieken in Nederland wordt gebruikt, is het mogelijk om op een uniforme wijze gegevens te verzamelen voor onderzoek, maar ook voor benchmarking en registraties.

Gijs
Gijs is ervan overtuigd dat een EPD de gebruiker en uiteraard de patiënt van dienst moet zijn. Een actieve bijdrage van gebruikers is hierbij essentieel. Een EPD is nooit af en moet continue aangepast worden aan de (nieuwe) wensen en mogelijkheden in de zorg voor de vruchtbaarheidsdiagnostiek en behandelingen.

Zowel Aafke als Gijs dragen met hun toetreding tot het SAF bestuur graag hun steentje bij aan de (door)ontwikkeling van het LSFD.

De SAF heeft als actueel doel het initiëren van een landelijke infertiliteitsregistratie waarbij het LSFD faciliteert bij het aanleveren van data. Naast dit voorbeeld wil de SAF zich ook graag samen met de gebruikers hard maken voor andere zaken. Via de gebruikersgroepen horen we graag wat er bij u leeft. Uw deelname wordt erg gewaardeerd. Wij hebben er zin in!

Het SAF bestuur
Jesper Smeenk, Jur Oosterhuis, Sebastiaan Mastenbroek, Dimitri Consten, Evert van Santbrink, Aafke van Montfoort, Olivier Valkenburg en Gijs Teklenburg.
Wij helpen u graag 
neem gerust contact met ons op!
+31 30 20 06 486
info@eFertility.eu
routeplanner
Jan Willem Broekman
CEO
eFertility
 
info@eFertility.eu  |  www.eFertility.eu
De Molen 100, 3995 AX Houten, Nederland
Copyright © 2023 eFertility. All rights reserved. Disclaimer

  +31 30 20 06 486