+31 30 20 06 486
eFertility
 
 
 
 
 
 
Nij Geertgen: het ePortaal succesverhaal 
Patiënten melden zich via onze eigen website aan en vullen vervolgens (online) de vragenlijst in het ePortaal in. De persoonlijke omgeving biedt onze patiënt informatievoorziening op maat: delen van het dossier kunnen worden ingezien zoals afspraken en correspondentie, daarbij delen wij ook interactieve links met de patiënt. Informatie is door het gebruik van het ePortaal altijd en overal toegankelijk (in de gewenste taal). Daarbij is de informatie altijd up-to-date; iets waar patiënten veel waarde aan hechten.

Het portaal heeft veel handelingen binnen de kliniek geautomatiseerd. Dit bespaart veel tijd; informatie dient enkel klaargezet te worden. Daarbij worden de ingevulde vragenlijsten automatisch in het LSFD ingelezen. De informatie dient vervolgens alleen nog gevalideerd te worden.

Toekomstige gebruikers adviseren wij om extra aandacht te besteden aan het in kaart brengen van het werkproces. Het formuleren van werkinstructies kost tijd, maar levert uiteindelijk ook tijdwinst op. Daarbij is het handig om alvast na te denken over vragen van toekomstige gebruikers. Een online handleiding, die antwoord geeft op veel gestelde vragen, reduceert het aantal vragen en e-mails dat binnenkomt bij de receptioniste.

Ook Marieke Schoonenberg (gynaecoloog en medisch directeur Nij Geertgen) is zeer te spreken over het portaal.

Marieke
'Het portaal biedt ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van andere zorgverleners.
eFertility denkt met ons mee zodat we snel en adequaat kunnen inspelen op de behoefte van onze patiënt. Heldere en eenduidige communicatie op het gewenste moment is voor iedereen wenselijk. Het ePortaal helpt daarbij, zodat we samen (zorgverlener en patiënt) het traject goed kunnen doorlopen. Samen kunnen we het verschil maken. Volgt u ook?'.


Het portaal wordt intensief gebruikt door de patiënten van Nij Geertgen. De afgelopen 30 dagen koos maar liefst 91% van de patiënten om de vragenlijst via het portaal in te vullen. In het jaar 2021 zijn tot nu toe maar liefst 1.039 vragenlijsten online ingevuld. Een patiënt logt gemiddeld 4,5 maal in. De zojuist genoemde cijfers onderbouwen dat Nij Geertgen het portaal zeer succesvol heeft geïmplementeerd en dat patiënten uitermate tevreden zijn (blijkende uit dat zij regelmatig inloggen). Naast het feit dat dit Nij Geertgen veel tijd heeft bespaard, resulteert dit ook in standaardisatie van werkprocessen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over het ePortaal of wilt u een geheel vrijblijvende demo? 
Wij helpen u graag verder
neem gerust contact met ons op.
+31 30 20 06 486
info@eFertility.eu
routeplanner
Jan Willem Broekman
CEO
eFertility
 
info@eFertility.eu  |  www.eFertility.eu
De Molen 100, 3995 AX Houten, Nederland
Copyright © 2023 eFertility. All rights reserved. Disclaimer

  +31 30 20 06 486