Brug Kamerllingh Onneslaan - bijeenkomsten centrum - verkoop Quatrebras Bonheur- 24 september Informatiemarkt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online
  |  Afmelden
9 augustus 2022
In deze nieuwsbrief:
1. We maken een brug aan de Kamerlingh Onneslaan
2. Bijeenkomsten Badhoevedorp Centrum Midden
3. Start verkoop 43 woningen Bonheur Quatrebras
4. Grondmeting voor kadewand centrum
5. Hoe is het met de plannen voor de Schipholweg?
6. 24 augustus spreekuur omgevingsmanager
7. 24 september informatiemarkt!
 
We maken een brug aan de Kamerlingh Onneslaan
Deze brug komt op de plek van de vroegere onderdoorgang van de oude A9. Het gaat om hetzelfde soort brug als hierboven op de afbeelding van de Oleanderlaan. Eind augustus maakt de aannemer eerst een tijdelijke weg waarover het verkeer tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Zeemanlaan rijdt. Om deze omleiding te maken, verwijdert de aannemer de bomen bij de kruising van de Kamerlingh Onneslaan en de Zeemanlaan. De brug is begin 2023 klaar. 
Lees meer
 
Grondmeting voor kadewand centrum
Zag u deze wagen op de oude A9 in het centrum? Dit is een ‘sonderingswagen’. Deze heeft begin augustus gemeten hoeveel gewicht de ondergrond kan dragen. Dit willen we weten omdat er in het centrum een damwand voor een gemetselde kademuur komt. Deze kademuur maken we dan weer bij het water van het Lint aan de kant van de Zeemanlaan. Vanaf het Medisch Centrum tot aan Q-Beach.
 
Hoe is het met de plannen voor de Schipholweg?
Op dinsdag 25 januari 2022 organiseerden we een online informatiebijeenkomst over de Schipholweg bij Badhoevedorp. Tijdens deze avond kregen we verschillende vragen en goede ideeën. Met deze ideeën gingen we de afgelopen maanden aan de slag. Op onze website leest u hoe ver we zijn met de plannen voor de Schipholweg.
Lees meer
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer. 

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   Website