Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online
  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
13 februari 2023
In deze nieuwsbrief
1. Informatiemarkt Stadscentrum Hoofddorp
2. Koopovereenkomst voor studentenwoningen in Hyde Park
3. Reageren op het Fietsplan Haarlemmermeer
4. De eerste stap voor het Voorzetgebouw
 
Informatiemarkt Stadscentrum Hoofddorp
Het stadscentrum van Hoofddorp krijgt de komende jaren een nieuw gezicht. Gemeente Haarlemmermeer werkt aan een visie die beschrijft hoe het stadscentrum er in 2040 uit kan zien en wat nodig is om dit te bereiken. De gemeente wil daarover graag met u in gesprek. Daarom is er een informatiemarkt op zaterdag 11 maart van 11.00 tot 15.00 uur bij C. in Hoofddorp. U vindt hier ook informatie over de verschillende projecten in het stadscentrum. U bent van harte welkom. 
Lees meer over de informatiemarkt en de visie
 
Koopovereenkomst voor studentenwoningen in Hyde Park
Studentenhuisvester DUWO en Hyde Park Hoofddorp B.V. ondertekenden, in het bijzijn van bouwwethouder Jurgen Nobel, een koopcontract voor de nog te bouwen 560 studentenwoningen. Het gaat om een koopovereenkomst voor vijf aaneengesloten woongebouwen in de nieuwe wijk Hyde Park. Dura Vermeer bouwt de woningen.
Lees meer
 
Reageren op het Fietsplan Haarlemmermeer
De duurzame en bereikbare toekomst die de gemeente Haarlemmermeer voor ogen heeft, kan niet zonder de fiets. Daarom werkt de gemeente aan een fietsplan. De conceptversie van dit fietsplan is nu klaar. Vanaf maandag 6 februari tot maandag 27 maart 2023 kunnen inwoners reageren op dit concept-fietsplan. Vanwege de voorjaarsvakantie is de reactietermijn met een week verlengd.
Lees meer
 
De eerste stap voor het Voorzetgebouw
Het college van burgemeester en wethouders heeft het Stedenbouwkundig Plan van Eisen (SPvE) voor het Voorzetgebouw vastgesteld. Hiermee is de komst van het Voorzetgebouw een stap dichterbij. Het Voorzetgebouw komt op het Raadhuisplein in Hoofddorp. In het SPvE staan alle eisen waar het Voorzetgebouw aan moet voldoen. 
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter