Lees snel verder!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Visit Haarlemmermeer
Nieuwsbrief
 
Zomer in Haarlemmermeer
Het was prachtig weer de afgelopen dagen! Daarom staat deze nieuwsbrief bomvol met zomerinspiratie voor leuke uitjes en leesvoer voor de warme dagen. De PARK21 Zomerweken staan bijvoorbeeld weer voor de deur. Ook heeft QuatreBeach een hele toffe nieuwe locatie. En kende jij Bij Tien al? Wij spraken de enthousiaste eigenaresse van deze biologische winkel. Benieuwd naar dit en al het andere in deze nieuwsbrief? Lees dan snel verder! 
22 maart 2024
Inhoudsopgave
1. PARK21 Zomerweken: feest in het park!
2. QuatreBeach: nieuwe locatie, zelfde toffe sfeer!
3. Park De Veldpost: nieuw park in Badhoevedorp
4. Interview eigenaresse Bij Tien
5. Heerlijk Hoofddorp: culinair reisje door Hoofddorp
6. Laat je inspireren door onze agenda!
 
PARK21 Zomerweken: het wordt weer een feest! 
Een openluchtbioscoop, volleybaltoernooi, wellnessavonden, circusworkshop, plantenexcursie, en nog veel meer voor jong en oud. Hoe klinkt dat? Je kunt het allemaal beleven tijdens de PARK 21 Zomerweken van 6 tot en met 14 juli! Terug van weggeweest en leuker dan ooit. In ons artikel staan de activiteiten op een rijtje. Waar meld jij je voor aan? Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht. Vol = vol, dus wacht niet te lang!
Bekijk het evenement
 
QuatreBeach: nieuwe locatie, zelfde toffe sfeer! 
Het is een mooi en indrukwekkend gebouw: het voormalige gemaal in Lijnden. Sinds kort de thuisbasis van restaurant QuatreBeach, dat voorheen in Badhoevedorp zat. Je krijgt op deze nieuwe locatie een vakantiegevoel. Zeker als je buiten op het houten terras bent en uitkijkt over de Ringvaart. Zelfs het zand ontbreekt niet. Benieuwd naar deze nieuwe hotspot? Lees dan snel verder!
Lees ons artikel
 
Tineke Griekspoor: trotste eigenaresse Bij Tien
Als je bij Bij Tien naar binnen loopt, proef je de sfeer. Je ziet zeker iets wat je herkent van vroeger: de keuken en de eettafel met stoelen van oma en de beschuitbus van tante Bep. Langs de wanden, uitgestald in kistjes, zie je de producten. Allemaal uit de regio. Tineke Griekspoor startte een jaar geleden met haar winkel, misschien wel een beetje met een gevoel voor nostalgie. Benieuwd naar haar verhaal?
Lees het hele interview
 
Heerlijk Hoofddorp op 14 juli
Op zondag 14 juli kun je tijdens Heerlijk Hoofddorp 2024 genieten van een culinaire tocht: 8 verschillende restaurants met allemaal een eigen hapje en bijpassend drankje. Leer nieuwe restaurants kennen, proef de sfeer en geniet van een gezellige middag. Heb jij ook al trek gekregen? 
Meer over dit evenement
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   X
Linkedin   LinkedIn