29 november spreekuur I 496 bomen op Park De Veldpost I
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Badhoevedorp
Nieuwsbrief
 
27 november 2023
In deze nieuwsbrief:
1. Park De Veldpost is 496 bomen rijker!
2. 29 november spreekuur op de markt
3. Hoger gras is goed voor de natuur
4. Vervangen boom naast het dorpshuis
5. Niet fietsen of lopen langs de Oleanderlaan
 
water met daarachter een nieuw park. Mensen planten bomen. Er staan veel boompalen.
Park De Veldpost is 496 bomen rijker!
De aannemer reed vorige week af en aan met bomen op Park De Veldpost. Het is nu natuurlijk de tijd van het jaar om bomen te planten. Zo kunnen de bomen alvast lekker ‘aarden’ voordat de lente weer begint. De volgende stap in de aanleg van het park is het planten van de ruim 38.000 struiken en plantjes.

We plaatsten de volgende boomsoorten: winterlinde, zwarte berk, taxus, moseik, zwarte els, veldesdoorn, wilde lijsterbes, amerikaans krentenboompje, pluim-es, vogelkers, witte els, berijpte wilg, eenstijlige meidoorn en de boswilg. 
Lees meer
 
Vervangen boom naast het dorpshuis
Grote boom tussen een gebouw en een park.
De boom tussen het dorpshuis en de kinderboerderij is een snelgroeiende populier. Bij deze bomen kunnen spontaan en zonder dat je het vooraf ziet grote takken afbreken. Dit gebeurt dan meestal in de zomer, als het lang droog is. Omdat de boom op een plek staat waar vaak mensen komen, is het voor de veiligheid nodig om de boom te vervangen. De gemeente vroeg daarom een vergunning voor het kappen van de boom aan.
Lees meer
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   Website