Het laatste nieuws uit Lincolnpark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Lincolnpark
Nieuwsbrief
 
14 juni 2024
In deze nieuwsbrief
1 BINX bouwt sporthal Lincolnpark
2 Bouw van schoolgebouw gaat vooruit
3 MEERGroen steeds zichtbaarder op Lincolnpark
4 Kom ook naar de PARK21 Zomerweken
 
BINX bouwt sporthal Lincolnpark
Via een openbare aanbesteding heeft gemeente Haarlemmermeer ‘BINX Smartility’ geselecteerd om een gloednieuwe sporthal met horecavoorziening te bouwen in Lincolnpark. Aangrenzend aan het centrale plein van Lincolnpark komen ook de horecagelegenheden, twee supermarkten en winkels voor dagelijkse boodschappen.
Lees het nieuwsbericht
 
Bouw van schoolgebouw gaat vooruit
De bouw van het schoolgebouw ligt op schema en er is door de aannemer al flinke vooruitgang geboekt. Het is het eerste gebouw dat in Lincolnpark wordt gebouwd. Er komen drie scholen in het schoolgebouw: het Avantis College, het Rietland College en de Internationale Schakel Klas. De oplevering aan het schoolbestuur is eind dit jaar.
Lees verder
 
MEERGroen steeds zichtbaarder op Lincolnpark
De voedseltuin die Stichting MEERGroen in Lincolnpark aanlegt krijgt steeds meer vorm. De tuin ligt aan de Bennebroekerweg en dit wordt voorlopig de nieuwe hoofdvestiging van MEERGroen. De buurttuin doet ook meteen mee met de VOORbeeld-verkiezing 2024 en maakt dan kans op een geldbedrag. Stem je ook? Dit kan nog tot en met 17 juni. 
Lees meer
 
Kom ook naar de PARK21 Zomerweken
Vlakbij Lincolnpark ligt PARK21. PARK21 is in ontwikkeling en er is volop ruimte voor o.a. recreatie, sport en landbouw. Ontdek deze zomer het park tijdens de vijfde editie van de PARK21 Zomerweken! Van 6 tot en met 14 juli is er veel te beleven voor jong en oud. Doe mee met de circusworkshop, kom kijken naar Grease in de openluchtbioscoop of bezoek het weekendfestival en geniet van live muziek, lekker eten en drinken. 
Bekijk de agenda
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter