Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Kom ook naar de Ondernemersprijs 2023

Ondernemers zijn van groot belang voor onze economie, dat vindt ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Daarom bestaat sinds 1995 de Ondernemersprijs. Een blijk van waardering voor ondernemers uit groot-, midden- en kleinbedrijf in Pijnacker-Nootdorp. Daarnaast is er de Belofteprijs voor starters en startups. Kom ook naar de uitreiking op 13 november om te zien wie er met de prijzen vandoor gaat, te netwerken én te ontdekken wie de boeiende gastspreker van de avond is.
 
Voor het eerst sinds drie jaar afwezigheid, wegens de coronajaren, weer een uitreiking. In de vorige jaren werd vanwege gevaar voor coronabesmettingen gekozen voor de ‘Week van de Ondernemer’, een evenement in de buitenlucht, waarbij ondernemers op diverse manieren in het zonnetje zijn gezet. Maar nu dus weer aandacht voor de Ondernemersprijs. Het belooft een spannende avond te worden: wie van de drie genomineerden zal de Ondernemersprijs 2023 en de Belofteprijs 2023 in ontvangst mogen nemen? Alle aanmeldingen zijn getoetst aan de hand van het thema ‘Brede welvaart. ‘Er is ruimte na de groei’. Oftewel: hebben bedrijven een gezonde balans tussen economie, milieu en samenleving en wat zijn de effecten hiervan op korte en langere termijn.

Ondernemersprijs 2023

Een deskundige jury onder leiding van wethouder Bart van Straten, kiest een top 3 en deze bedrijven worden tijdens een bedrijfsbezoek kritisch onder de loep genomen. Want hoe verhoudt een bedrijf zich tot haar leefomgeving qua (lokale) betrokkenheid, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie? Spannend dus wie de komende twee jaar de titel mag voeren net als voorgaande winnaars Plus Zondag en Hoeve Biesland.

Belofteprijs

Naast deze prijs voor doorgewinterde ondernemers is er ook de Belofteprijs voor alle starters en startups die maximaal drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In voorgaande jaren wonnen o.a. RV Webdiensten en Zorgkwekerij Bloei.
 
Tijdens een feestelijke avond met een boeiende gastspreker worden beide prijzen uitgereikt door wethouder economie Bart van Straten. De jury bestaat uit: wethouder Bart van Straten (voorzitter), Sabine Zondag van Plus Zondag, Roy Vathorst van RV Webdiensten, Harry Wubben (Glastuinbouw NL), Gijs van der Helm (VNO NCW Oostland), Simone Bos (NOOVA), Debby Leenen (OFPN), Wim Nobel (Rabobank) en Anita Monshouwer (secretaris Gemeente Pijnacker-Nootdorp).

Tijd en plaats

Datum: maandag 13 november 2023.
Tijd: 19.00 - 19.30 uur (inloop); 19.30 - 21.30 uur (programma) met aansluitend een netwerkborrel.
Locatie: Raadszaal gemeentehuis, ingang Emmastraat 165 in Pijnacker.

www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs
Contact
Oranjeplein 1
2641 EZ Pijnacker
Tel: 14 015
Whatsapp ons: 06 15 38 16 83
info@pijnacker-nootdorp.nl
 
Twitter   Facebook   Youtube   RSS