‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Podcastserie Den Haag Onthult: Aflevering 1: Den Haag, de stad aan zee
Den Haag zit vol verhalen, van de bruisende en historische binnenstad, kunst en cultuur tot de rust, ruimte en recreatie aan de kust. In de driedelige podcastserie ‘Den Haag Onthult’ neemt Tamara Bok je mee de stad in op zoek naar bijzondere plekken en verborgen verhalen. De eerste aflevering, Den Haag, Stad aan Zee, staat in het teken van de verborgen parels, bijzondere verhalen en speciale plekken aan de Haagse kust, van Kijkduin tot Scheveningen. Aflevering 2: Den Haag, de thuisstad van Escher verschijnt op 17 juni, de geboortedag van Escher.
Lees meer >
Internationale Yoga Dag
Zondag 18 juni, atrium Den Haag
Op zondag 18 juni vindt de Internationale Yoga Dag weer plaats in het Atrium Den Haag. Deze dag wordt georganiseerd door de ambassade van India en is vrij toegankelijk voor iedereen, aanmelden is niet nodig. Entree tussen 10:00 en 10:45 uur. De yogasessie is van 11:00 tot 12:00 uur. Voor iedereen is een yogamat aanwezig. Comfortabele kleding moet wel zelf worden meegenomen.
Lees meer >
Beats & Bites Voorschoten
Zaterdag 17 en zondag 18 juni, Voorschoten
Dit weekend zal de Voorstraat in Voorschoten weer gevuld zijn met goede muziek en lekkere hapjes tijdens de derde editie van Beats & Bites. De horeca en foodtrucks verzorgen de hapjes en op twee grote podia zullen lokale en regionale bandjes elkaar afwisselen. Tijdens Beats & Bites draait het om gezelligheid, eten en muziek!
Lees meer >
Herdenken en vieren van Keti Koti in het Museumkwartier
Op 1 juli wordt de afschaffing van de slavernij herdacht en start het herdenkingsjaar slavernij verleden. Keti Koti is de officiële herdenkingsdag en het moment om met elkaar in gesprek te gaan. Bij het Mauritshuis, Het Nationale Theater – Koninklijke Schouwburg, Diligentia en Haags Historisch Museum zijn er daarom rondom 1 juli allerlei activiteiten. Zo schuif je bij Diligentia aan voor een Free Heri Heri maaltijd en zijn er Keti Koti tafels in het Mauritshuis. Ook kun je de gezamenlijke herdenking bijwonen, leer je meer bij lezingen en (theatrale) rondleidingen en het Haags Historisch Museum is gratis toegankelijk. In de Koninklijke Schouwburg speelt de hele week de ‘Tijd zal het leren’ met Romana Vrede in de hoofdrol en de kindervoorstelling Koken met Amba.
Lees meer >
Dag van de Roos in het Westbroekpark
Zondag 2 juli, Westbroekpark
Romantiek en prachtige kleuren in het Rosarium van het Westbroekpark. Een overdaad aan schoonheid van de meest geliefde bloem ter wereld: de roos. Met liefde geplant, gesnoeid en verzorgd door de hoveniers en veel toegewijde vrijwilligers. Op deze speciale dag worden er activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Een imker vertelt over zijn werk en er worden rozen en fuchsia’s verkocht. Ook zijn de Haagse groenverenigingen de hele dag aanwezig voor al je vragen over groen.
Lees meer >
Varend Corso Westland
23 tot en met 25 juni, diverse locaties
Het Varend Corso Westland is hét jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Het belooft weer een waar spektakel te worden op de Zuid-Hollandse wateren. Tientallen rijkelijk versierde schuiten varen vanuit Westland naar onder andere Maassluis, Delft, Vlaardingen en Midden-Delfland. Met On Stage als thema voor 2023 is er een mooie show vol muziek en dans te zien.
Lees meer >
Nederlandse Veteranendag
Zaterdag 24 juni, centrum Den Haag
Nederlandse Veteranendag is het jaarlijks eerbetoon in Den Haag aan alle Nederlandse veteranen. Nederland telt ruim 110.000 veteranen – jong en oud, man en vrouw – die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Tijdens het evenement is er een plechtigheid, een ceremonie, een defilé en een fly-past over het defileerpunt. Veteranen, militairen, tientallen muziekkorpsen en historisch en modern militair materieel presenteren zich tijdens het defilé aan heel Den Haag en Nederland.
Lees meer >
Scheveningse Dag
Zaterdag 24 juni, Muzee Scheveningen
Bezoek de ‘Scheveningse Dag’ in en om Muzee Scheveningen. Er vinden demonstraties plaats van oude ambachten, zoals haringsnijden, kettelen, nettenboeten en nettenbreien. Ontdek hoe mutsen worden geplooid en glas wordt gegraveerd. Naast deze demonstraties is er een gezellige markt met kraampjes. Behalve typisch Scheveningse artikelen worden er ook boeken, foto’s en kaarten verkocht. Ook is er een ruim aanbod van allerlei (Scheveningse) lekkernijen, zijn er diverse optredens en activiteiten voor kinderen. De toegang is gratis.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners